Audit SEO

Un audit SEO reflectă situaţia unui website. Printr-un audit SEO se determină notorietatea unui website pe internet. Această notorietate este determinată în mod general sau specific pentru anumite cuvinte sau termeni. Pornind de la aceste informaţii se determină „poziţia” unui website, a unui domeniu sau chiar a unui link pe internet. Aceste informaţii sunt esenţiale pentru a stabili unde este un site. Şi, din acea stare, acel nivel, ce paşi sunt necesari pentru a îmbunătăţi poziţionare pe internet. O analiză corectă esenţială pentru price proces de promovare online, de optimizare SEO sau SEM.

Un audit SEO stabileşte prin analiză cum un domeniu sau o pagină distinctă se situează pentru anumite căutări pe motoarele de căutare. Un alt reper ce poate fi analizat este autoritate. Autoritatea domeniului (DA) sau autoritatea paginii (PA) sunt de asemenea importante. Alte repere ce trebuie urmărite într-o analiză avansată sunt informaţii despre anumite erori în website. Nu în ultimul rând, se poate obţine o comparaţie, într-un raport SEO complex, cu alte website-uri similare.

Solicită audit SEO

Nume și prenume*:

Website*:

Telefon*:

Email*:

Doresc audit SEO:
Gratuit, pe email.
Dedicat, după achitarea facturii.

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Audit SEO general

Un audit SEO general reflectă o situaţia de ansamblu. Chiar şi generală o astfel de analiză este extrem de utilă. Obţineţi astfel un raport despre poziţionarea unui website sau a unei pagini. Totodată veţi obţine şi o listă cu măsurile necesare pentru a rezolva recomandările obţinute. Toate aceste informaţii sunt absolut necesare într-un proces de optimizare SEO. Calculele pentru măsurile ce urmează a fi luate pornesc de la o astfel de analiză.

Promoveaza-te.com oferă servicii complete de audit SEO. Pornind de la un audit general şi până la realizarea unei analize specifice pentru o singură pagină. Auditul realizat de noi este unul profesional, cu informaţii complete. Un audit pe care îl primiţi într-un document cu foarte multe informaţii. De precizat că o analiză, un raport SEO include date, probleme constatate, comparaţii. Analiza SEO nu vă oferă şi informaţiile pentru paşii ce trebue făcuţi pentru prezentarea problemelor.

Analiza SEO

Un raport SEO este un „consult medical” web. Se prezintă ca o informare privind infrastructura tehnică, conţinut şi elemente on-page şi off-page, elemente esenţiale pe pentru a optimiza vizibilitatea pe motoarele de căutare. Cu informaţii despre utilitatea raportului şi conversia în proceduri.

Audit SEO pagină

Primiţi un raport detaliat despre cum şi cât este optimizată o pagină de website. O analiză completă dedicată unei singure pagini de site, un singur URL. Este de reţinut, din această perspectivă, că un audit SEO nu este un simplu raport. Nu este doar o analiză. Un astfel de raport poate fi general sau dedicat. Poate fi general sau impus pentru anumiți termeni de căutare. Din aceste motive, o analiză de pagină reprezintă o analiză SEO distinctă. Într-o sumă de informaţii pentru şi despre promvarea SEO un astfel de raport este de mare ajutor.

Importanţă audit SEO

Realizarea unui audit pentru performanţele SEO (Search Engine Optimization) pentru un website este importantă din mai multe motive.

În primul rând puteţi constata zonele cu probleme ce necesită îmbunătăţiri. Şi să stabiliţi un plan de acţiune pentru a corecta aceste probleme. Şi, în al doilea rând, un bun audit SEO vă ajută să vă menţineţi webiste-ul actualizat cu cele mai importante dezvoltări în zona de search marketing (SM) pentru a fi aproape de concurenţa de vârf.

Înainte de a înţelege în detaliu importanţa pe care o are un audit SEO este necesar să vă explicăm ce este un astfel de raport şi ce aşteptări să aveţi despre o astfel de analiză.

O analiză SEO reprezintă un proces de evaluare a răspunsului pe care îl are în online website-ul pe mai multe paliere. Un auditor SEO va consulta website-ul pentru o serie de parametrii şi va veni cu o serie de recomandări pentru ceea ce este necesar să se întreprindă pentru a rezolva problemele. Asta pentru că va stabili ceea ce este greşit, inutil, dăunător şi ceea ce este necesar pentru website. Totul cu scopul de a îmbunătăţi rezultatele SERP (Search Engine Result Pages).

De reţinut că noi realizăm audit SEO specific. Însă recomandările reprezintă un pachet separat de servicii de promovare SEO. Iar măsurile ce urmează a fi implementate reprezintă un alt pachet de servicii SEO. De asemenea putem oferi asistenţă completă ce presupune integrarea celor trei etape.

Audit SEO

Metode audit SEO

Deşi există mai multe metode pentru realizarea unui audit SEO pentru un website, cele mai bune soluţii de analiză sunt utilizarea unui ghid SEO sau plata unui auditor SEO pentru a realiza această muncă.

Costul unei analize SEO este unul rezonabil. În timp ce recomandările pe care ar trebui să le aplicaţi după consultarea unui manual de audit au nevoie de un anumit nivel de expertiză. Iar informaţiile pe care le veţi obţine printr-o analiză proprie nu reprezintă neapărat şi un raport corect.

Pe de altă parte analize specifice SEO impun metode diferite. Într-un fel se analizează raportul de prezenţă pe internet pentru un domeniu. Şi asta presupune o analiză generală pentru anumiţi parametrii ce ţin de notorietate (rank, autoritate domeniu, autoritate pagină, link-building etc.). Există şi analize specifice. Cum ar fi de exemplu răspunsul pe motoarele de căutare pentru anumite cuvinte şi termeni cheie pentru domeniul de bază. Un alt tip de auditare presupune comparaţia cu site-urile dominante în SERP (Search Engine Result Page) pentru cuvinte şi termeni specifici. Această analiză poate fi realizată pentru domeniul principal sau pentru o pagină (URL) de interior a site-ului.

Aşteptările de la o analiză SEO

Vă puneţi cu siguranţă întrebarea: ce aştept de la un audit SEO? Pentru un nou venit în lumea SESO şi SEM sau pentru o persoană mai puţin experimentată este o întrebare absolut corectă. La ce poate folosi o analiză SEO?

Sunt trei aşteptări principale de la o analiză SEO. În primul rând obţinerea unei situaţii actuale a site-ului dv. ceea ce presupune o analiză a modului în care websiteul este găsit pe motoarele de căutare. Obţinerea de informaţii despre modul de reflectare în mediul online, numărul de linkuri, procesul de link-building, autoritate. Şi în general informaţii despre „starea actuală” a website-ului.

În al doilea rând, în urma acestui raport puteţi stabili o listă de acţiuni pentru a rezolva fiecare problemă de pe „lista” obţinută.

În al treilea rând o analiză SEO stă la baza unei strategii proprii de marketing online (SEM). Şi utilizarea în avantaj propriu a tuturor oportunităţilor disponibile de a aduce trafic organic de pe internet.

Cele trei răspunsuri nu se exclud ci se completează ca soluţii şi importanţă. Totul va sta în cele din urma la baza strategiei ceva cuprinde tehnici şi tactici specifice de dezvoltare online. Pentru ca, în final, să obţineţi cele mai bune rezltate SEO şi SEM.

De ce un raport SEO este important

Algoritmii motoarelor de căutare se modifică la intervale din ce în ce mai scurte. Dacă înainte de 2015 aveam update-uri la maxim 6 luni, acum Google îşi modifică principiile la mai puţin de 3 luni. Algoritmii Google sunt necunoscuţi. Nu se ştie exact ce trebuie făcut pentru a întruni cerinţele acestui principal motor de căutare. Se ştie în primul rând ce nu trebuie făcut, ce greşeli trebuie evitate. Şi se mai cunosc o serie de principii de bază ce ajută la SEO.

Este important să realizaţi un audit SEO de cel ţin două ori pe an. Pentru a vă asigura că website-ul dv. este optimizat conform celor mai recente dezvoltări online. Totul pentru „sănătatea” website-ului. Şi, în permanenţă, să urmăriţi, să respectaţi regulile de bază pentru optimizare pe principiile impuse de un audit SEO.

error: Nota 1 pentru copiat!