Auditor SEO

Un auditor SEO stabileşte performanţele unui website. Informaţiile furnizate de un auditor SEO stabilesc notorietate unui website, punctele tari cât şi cele slabe. O analiză SEO este utilă în orice moment pentru un site sau pentru o pagină anume. Fie că aţi ajuns la concluzia că ceea ce faceţi în materie de promovare online nu dă rezultate, fie că aţi preluat un website, fie că intenţionaţi să faceţi o achiziţie online: aveţi nevoie de un auditor SEO. Informaţiile privind analiza SEO furnizate vă sunt utile atât dumneavoastră cât şi pentru o evaluare corectă şi obiectivă. Probabil asta este şi una dintre calităţile importante ale unui auditor SEO: furnizează informaţii obiective, corecte şi reale. Acest personaj, mai prietenos decât un contabil cu mânecuţe negre şi creion chimic după ureche, vă asigură informaţii corecte despre notorietatea unui website.

Cu ajutorul www.promveaza-te.com puteţi afla situaţia, starea de fapt a unui webiste. Oferim atât o analiză gratuită, cu informaţii generale. Un raport pe care îl primiţi pe website. Sau un produs generat de firma noastră specializată în consultanţă IT. Un auditor SEO vă pune la dispoziţie, contra cost, un raport dedicat. Această analiză se realizază la solicitarea dv. După achitarea facturii noi vom solicit câteva date pentru a reliza o auditare SEO cât mai corectă. Totul cu scopul de a veni în sprijinul dv. cu cele mai corecte şi complete informaţii ce pot fi oferite de o analiză SEO.

Analiza SEO

Pentru a înţelege mai uşor acest proces, o analiză SEO poate fi comparată cu un consult medical. O consultaţie medicală în care doctorul este un auditor SEO iar pacientul este chiar wesite-ul dv. O analiză SEO generală poate fi comparată cu o analiză medicală de rutină. Un consult general util, corect, obiectiv. În mod similar, tot pe principii obiective, un consult medical de specialitate reprezintă analiza unui website în mod dedicat, pe anumite problematici, elemente şi repere ale procesului de promovare SEO.

Solicită audit SEO

Nume și prenume*:

Website*:

Telefon*:

Email*:

Doresc audit SEO:
Gratuit, pe email.
Dedicat, după achitarea facturii.

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Servicii auditor SEO

Serviciile oferite de un auditor SEO oferă informaţii obiective. Un raport SEO poate fi unul simplu, general, sau unul dedicat. Pe înţelesul tuturor, „nu poţi şti încotro vrei să te îndrepţi dacă nu ştii unde eşti”. Nu poţi gândi evoluţia unui website dacă nu ai informaţii despre situaţia de „plecare”, poziţia de stabilită corect şi obiectiv de către un auditor SEO.

Un audit de website şi de conţinut web reprezintă piatra de temelie pentru construirea unei strategii de promovare online. În procesul de search marketing analiza generală cât şi cea specifică reprezintă reperele succesului. Marketingul online este guvernat de principii, reguli, obiective, strategii de search marketing. Toate acestea pornesc de la informaţiile esenţiale furnizate de o analiză SEO. Iar strategia pe care o stabiliţi are ca obiectiv principal promvare online. Există şi obiective subsidiare dar acestea sunt subordonate, ca tehnici şi tactici, strategiei generale de prezenţă şi promovare în mediul online.

Audit SEO

De precizat că dezvoltarea web, webmastering-ul ca specialitate, are doar conexiuni adiacente cu zona de hardware, reţelistică, hosting. Doar câteva elemente dintre cele enumerate se reflectă în succesul unui website: programarea website-ului, licența de securitate (httpS), factorul responsiv şi viteza de încărcare a unui website oriunde în lume şi, pentru noi, în mod specific în România.

Exerciţiul unui audit SEO

Comparam în articol, ceva mai sus, analiza unui website cu un consult medical. Tocmai de aceea o analiză obiectivă şi corectă este necesară la interval de aproximativ 6 luni. În mod similar, un consult medical este necesar la interval de 6 luni sau maxim un an. Un auditor SEO este medicul la care apelaţi. Şi, în urma analizei SEO, aceasta va recomandă cel mai bun tratament. Orice analiză medicală vă relevă inclusiv probleme. Nimeni nu este perfect clinic sănătos. La fel, niciun website nu este integral corect din punctul de vedere al promovării SEO. Analizele vă semnalează zonele unde sunt identificate probleme. Din această perspectivă, exerciţiul unui audit SEO este extrem de util.

Realizarea unei analize de optimizare a website-ului este importantă pentru strategia online. Un serviciu de analiză determină calitatea site-ului şi a conţinutului, notorietatea domeniului pe internet. Analiza poate fi realizată specific şi pentru o pagină distinctă a unui website. Serviciile de auditare SEO sunt generale, dedicate sau specifice pentru anumite pagini, linkuri de site. Raportul obţinut aduce răspunsuri pentru notorietatea şi relevenţa unui website sau a unui link în SERP. Exerciţiul unui audit SEO o să vă suprindă în primul rând prin multitudinea informaţiilor pe care le veţi obţine.

Tipuri auditare SEO

Rapoartele SEO sunt diferite funcţie de analiză. La baza tipologiei unei analize SEO stau mai multe repere. Şi, bineînţeles, dorinţa de a obţine informaţii generale sau specifice, dedicate. raportul general de auditare SEO oferă informaţii specifice, generale. Care sunt cu siguranţă importante pentru orice prezenţă în mediul online. Un astfel de raport este primul pas în a stabili locul unde se află un website în infinita lume a internetului.

Există în mod specific şi separat rapoarte dedicate. Vorbim aici despre analiza SEo, inclusiv comparativă cu alte website-uri, pentru anumite cuvinte sau termeni cheie. O astfel de analiză de optimizare arată poziţionarea în SERP specific pentru anumite căutări. Acest tip de auditare SEO poate fi realizat atât pentru domeniul principal cât şi pentru o pagină specifică de website.

În mod esenţial fiecare tip de auditare SEO ajută la stabilirea măsurilor de ar trebui implementare pentru a obţine rezultate pozitive în procesul de optimizare online.

Ce este o analiză SEO şi de ce este necesară

Dacă aţi ajuns pe această pagină şi citiţi acest articol aveţi cu siguranţă un website. Sau doriţi să evaluaţi un site pe care doriţi să îl cumpăraţi. Sau aţi preluat un website odată cu o afacere, aţi preluat un site spre administrare. În toate aceste situaţii aveţi nevoie de o analiză SEO. Din acest motiv aveţi nevoie de un auditor SEO (sau de un „SEO audit”) ca punct de plecare şi cunoaştere a situaţiei existente.

O analiză SEO vă oferă răspunsul la întrebarea: „Unde mă situez pe motoarelede căutare?”. Dacă angajaţi un auditor SEO şi nu ţineţi cont de rezultatul analizei atunci nu trebuie să vă mai întrebaţi de ce vă scad traficul, interesul pentru website, vă scad vânzările. Un raport SEO stă la baza stabilirii conversiei între calitatea unui website şi conversia obţinută pe motoarele de căutare, inclusiv rata de respingere (bounce rate).

Ce este de fapt un auditor SEO?

Un audit al unui website este o analiză completă pentru toţi factorii ce determină vizibilitatea unui website pe internet. Auditorul este cel care realizează procesul de evaluare. Printre datele pe care le veţi obţine sunt informaţii extrem de importante:

  • Pagini indexate de motorul de căutare Google.
  • Autoritatea paginii şi a domeniului, rankul sau notorietatea pe internet.
  • Viteza de încărcare a website-ului.
  • Capacitatea responsivă a site-ului (mobile friendliness).
  • Optimizare, actualizare şi calitate conţinut.
  • Backilnkuri şi link-building.
  • Prezenţa pe social media.
  • Licenţa de securitate.

Data, metadata şi termeni optimizaţi.

Aceste informaţii sunt general incluse într-un raport. Nu reprezintă însă absolut toate elementele necesare unei analize. Dar, în general, orice dată, orice informaţii furnizate de un auditor SEO sunt importante.

Aplicarea auditului SEO

După obţinerea unei analize SEO aceasta trebuie interpretată. La fel cum analizele medicale, în mod similar procedează şi un auditor SEO. Este medicul pentru online, este cel care o să vă facă analizele dar vă recomandă şi tratamentul. Aplicarea acestui „tratament” pentru website reprezintă o etapă distinctă ce urmează unei analize SEO. Iar tratamentul are ca scop în primul rând rezolvarea problemelor SEO identificate. Apoi, o altă etapă distinctă, este recuperarea terenului şi competiţia în promovare online.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!