Curs Algoritmi Google

„Algoritmii Google şi influenţa lor în promovarea online” este primul titlu de curs SEO prezentat de www.promovează-te.com. Este primul curs online pe care îl propunem. Cursul online pentru algoritmi Google este prima serie de seminarii prezentate de acest site după lansarea dicţionarului de termeni. Un curs complet cu 12 şedinţe. Un curs de introducere, unul de prezentare , nouă cursuri de cuprins şi un curs de încheiere. O lucrare virtuală despre algoritmii Google. Un curs video uşor de urmărit şi de înţeles. Un curs pe care dacă îl parcurgeţi veţi intra în primele niveluri de pregătire pentru promovarea online. Cursul integral, ca text îl găsiţi AICI.

Am făcut primul pas cu dicţionarul de termeni SEO, dicţionar pe care promitem să îl completăm permanent, continuăm cu primul curs online de promovare online. Nu ne propunem să devenim o academie pentru promovare online. Dar ne dorim să fim o zonă cu resurse utile pentru toate persoanele care doresc să înveţe promovare online. O şcoală deschisă, cu cât mai multe informaţii despre promvarea online. Şi, în cadrul acestei şcoli vă prezentăm primul curs complet. Un curs pe care l-am pregătit deja printr-un articol pe care îl puteţi regăsi pe site-ul nostru. Un curs de nivel mediu pentru promovarea online: „Algoritmii Google şi influenţa lor în promovarea online”.

Curs promovare online

Un curs de promovare online trebuie să fie uşor de abordat, pe înţelesul tuturor şi, dacă se poate video. Un curs prietenos este uşor de urmărit şi poate fi asimilat cu uşurinţă. La asta ne-am gândit când am pornit seria cursurilor pe acest site dediact promovării online. Website-ul www.promoveaza-te.com pune la dispoziţie servicii de promovare complete dar oferă în acelaţi timp şi resurse. Iar cele mai importante resurse sunt cele pe care le poţi folosi toată viaţa: cursurile.

Curs SEO algoritmi motoare căutare

Algoritmii Google şi influenţa lor în promovarea online

„Algoritmii Google şi influenţa lor în promovarea online” este primul titlu de curs prezentat de www.promovează-te.com. Un curs uşor de urmărit, cu o interfaţă text susţinută de clipuri video ce pot fi urmărite oriunde, oricând, pe youtube. Totul pleacă de la ideea de a susţine promovarea corectă online. Cu dorinţa de a veni cu sfaturi şi lecţii pentru a evita greşelile ce ar putea duce la penalizări ale motoarelor de căutare. Şi, ca un scop special, susţinerea informaţiilor necesare pentru a înţelege algoritmii Google şi importanţa acestora.

Curs Algoritmi Google – Introducere

Primul seminar al cursului dedicat algoritmilor Google prezintă importanţa pe care aceste repere le au pentru motoarele de căutare. Vorbim despre algoritmii motoarelor de căutare. Un termen extrem de important în promovare online: algoritmii motoarelor de căutare. Şi vom lua ca exemplu principal algoritmii Google. Algoritmii Google sunt probabil cei mai importanţi. Tocmai de aceea luăm ca referinţă aceşti algoritmi pentru a exemplifica principii importante ale motoarelor de căutare.

Algorimtii Google – Introducere / Seminar 2

Al doilea seminar al cursului dedicat algoritmilor Google prezintă importanţa pe care aceste repere le au pentru motoarele de căutare. Algoritmii Google, ca rezultat al unei teoreme, reprezintă repere şi principii ce sunt luate în calcul pentru a avea un rezultat în promovarea online. Dar aceşti factori determinanţi nu există ca cifre, parametrii sau reguli. Există doar rezultatul. Ce poate fi pozitiv, negativ sau inexistent. Vorbim despre o ştiinţă cu repere dinamice, cu factori ce se modifică permanent. Sau, mai exact, SEO şi implicit promovarea online nu sunt considerate încă o „ştiinţă” de sine stătătoare. Cu toate acestea, algoritmii motoarelor de căutare reprezintă principiile de bază pentru prezenţa şi dezvoltarea web.

Curs SEO: Algoritmul Google Panda; seminar 3

Al treilea seminar al cursului dedicat algoritmilor Google prezintă algoritmul Panda. Primul algoritm publicat de Google. Data oficială pentru lansarea Panda este 24 februarie 2011.

În anul 2011 a apărut prima lovitură Google. A fost implementarea primului algoritm esenţial, principal sau cum vreţi să-i mai spuneţi. Este vorba de celebrul algoritm Panda. Cel care a revoluţionat tot ceea ce înseamnă un proces de promovare online. Data oficială pentru lansarea Panda este 24 februarie 2011. O dată marcată cu negru de foarte mulţi posesori de website-uri care până în acel moment au derulat procese de optimizare excesivă fără legătură cu conţinutul website-urilor. Pur şi simplu cei care s-au axat pe a aduce zeci, sute de linkuri pe cuvinte cheie spre site-ul lor. În cele mai multe dintre cazuri aceste cuvinte cheie pe care se realizase supraoptimizarea nu aveau legătură cu conţinutul real al site-urilor optimizate.

Curs SEO – Algoritmi Google: Panda – Seminar 4

Seminar 4, curs SEO „Algoritmii Ggoogle şi influenţa lor în promovarea online”. Din nou despre algoritmul Panda de la Google. Primul algoritm publicat de Google. Data oficială pentru lansarea Panda este 24 februarie 2011.

Iniţial, Panda a fost mai degrabă un filtru şi mai puţin reper pentru rangul paginilor. dar în ianuarie 2016 a fost încorporat oficial în nucleul algoritmului Google. Regulile impuse de Panda sunt în continuare în vigoare şi reprezintă unul dintre primele articole principale din „Constituţia Goole”, din legea fundamentală a acestui principal motor de căutare.

Algoritmii Google: Penguin – Curs SEO seminar 5

Seminar 5, curs SEO „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Algoritmul Google Penguin a fost lansat pe 24 aprilie 2012.

Ce penalizează algoritmul Google Penguin? A penalizat şi o face în continuare linkurile promovate prin spam. Sau, mai pe înţelesul tuturor, supraoptimizarea. Mai exact, optimizarea pe cuvinte cheie ce trimit spre un website ce nu are legătură de conţinut cu optimizarea. Orice website supra-optimizat sau „over-optimized” cu un text ancoră sau element title fără absolut nicio legătură cu textul, cu conţinutul, au fost de atunci şi sunt în continuare penalizate.

Algoritmii Google: Penguin – Curs SEO – Seminar 6

Seminar 6, curs SEO, Hummingbird: „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Data de lansare pentru Hummingbird este 22 august 2013. Algoritmul penalizează excesul de cuvinte cheie şi conţinutul de slabă calitate, contentul copiat, conţinutul fără relevanţă. Hummingbird ajută Google să stabilească relevanţa unui link în urma căutărilor.

Algoritmii Google: Pidgeon – Seminar 7

Seminar 7, curs SEO, Pidgeon: „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Un algoritm de căutare lansat de Google pe 24 iulie 214 în SUA. Acelaşi algoritm Google a fost lansat pe 22 decembrie 2014 în Marea Britanie, Canada şi Australia. Apoi a devenit efectiv şi pentru Europa, inclusiv România.

Algoritmii Google: Mobile – Seminar 8

Seminar 8, curs SEO, algoritmul Mobile: „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Algoritmul Mobile a fost lansat de Google pe 21 aprilie 2015. Google a introdus acest algoritm pentru a impune un website din perspeciva adaptării la platformele mobile. Cu alte cuvinte, un website ce nu poate fi vizualizat corect de pe telefon mobil sau tabletă: nu merită un loc prioritar în SERP.

Algoritmii Google: RankBrainn – Curs SEO- Seminar 9

Seminar 9, curs SEO, algoritmul RankBrainn: „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Algoritmul RankBrainn a fost lansat de Google pe 26 octombrie 2015. Algoritmul RankBrainn este utilizat de Google pentru a determina obişnuinţele şi dorinţele utilizatorilui de internet. Comportament pe care Google îl intuieşte după utilizarea interogării de căutare în raport eficient şi efectiv cu relevanţa conţinutului. RankBrainn serveşte pentru țintirea eficientă a raportului căutare/răspuns cerut de la internet.

Algoritmul Possum – Curs SEO – Seminar 10

Seminar 10, curs SEO, algoritmul Possum : „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Algoritmul Possum a fost lansat de Google pe 1 septembrie 2016. Şi are ca obiectiv relevanţa locaţiei. Possum se asigură că există diferenţe mici geografice între locul unde se află cel care interoghează internetul şi un posibil rezultat al căutării din perspectiva localizării. Este un reper, un algoritm de căutare extrem de important pentru comerţul online. Şi merge, ca determinare geografică, până la proximitatea de nivel localitate.

Algoritmii Google: Fred – Curs SEO – Seminar 11

Seminar 11, curs SEO, algoritmul Fred : „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Fred este un algoritm lansat de Google pe 8 martie 2017. Vorbim în primul rând de bloguri şi site-uri create special doar pentru a obţine bani pe internet, în special din afiliere. Site-uri fără conţinut specific dar care promovează linkuri de referral sau de afiliere. Fără a aduce însă conţinut şi informaţii unice. La fel, Google a mers pe relevanţa de conţinut. În acest caz chiar dacă ai un conţinut unic dar nu ai legătură directă cu ceea ce acesta promovează, in interiorul site-ului, pierzi în poziţionare.

Algoritmii Google neclasificaţi şi concluzii – Seminar 12

Seminar 12, curs SEO, concluzii: „Algoritmii Gooogle şi influenţa lor în promovarea online”. Cu siguranţă există şi alţi algoritmi folosiţi de motoarele de căutare. Nu au primit denuiri sau nu au fost lansaţi oficial. Unul dintre aceşti algoritmi Google se referă la natura de securitate a unui website. Este vorba de licenţa de securitate. Sau, pe înţelesul tuturor, comparaţia între http şi httpS. Un website cu licenţă secure este favorizat în rezultatele căutărilor de Google. Un alt reper ar fi conţinutul video, mult mai de interes decât textul sau fotografiile.

Urmăriţi canalul nostru partener Youtube Anunturi4all. Vom continua cu noi cursuri destinate promovării online. Pentru a înţelege mai bine tot procesul SEO, pentru o mai bună poziţie în SEM. Cursurile noastre au obiectiv dublu: informare şi consultare şi apoi susţinerea eficienţei serviciilor furnizate de noi. Aşteptăm opinii, sugestii, propuneri pentru completarea cursurilor sau pentru noi teme pe care să le abordăm în domeniul SEO şi al promovării online.

error: Nota 1 pentru copiat!