Redactarea pentru online

Un curs SEO pentru redactarea textului de articole online uşor de urmărit. Este un curs SEO general pentru redactarea textului pentru internet. O sursă foarte bună de informare, de pregătire, un curs SEO susţinut cu seminarii prezentate video. Mai degrabă seminarii ce pot fi ascultate şi urmărite cu uşurinţă pe canalul partener Youtube Anunturi4all pe această pagină. Curs SEO pe care îl regăsiţi integral pe site-ul nostru ca articol AICI. Nu putem acoperi toate informaţiile, toate amănuntele pentru un astfel de curs SEO. Dezvoltarea online, algoritmii motoarelor de căutare evoluează în fiecare lună. Dar tot ce prezentăm în cursul de scriere pentru online va rămâne valabil indiferent de modificarea algoritmilor motoarelor de căutare.

Curs SEO redactare online

Acest curs SEO este dedicat principiilor fundamentale pentru redactarea articolelor online şi este structurat în 8 seminarii. Suportul cursului Cum scriem pentru online îl găsiţi ca text în categoria „Recomandări SEO”. Redactarea online reprezintă cea mai importantă valoare a unui website. Suma articolelor online scrise corect, potrivit principiilor SEO, va aduce plus valoare, notorietate şi autoritate site-ului.

Cum scriem pentru online – Curs SEO general (1)

Curs SEO general „Cum scriem pentru online”. Seminar 1 Curs dedicat redactării conţinutului web. Abordarea editorială, modul în care scriem pe şi pentru internet, textul de online are caracteristici specifice. Conţinutul editorial pentru online are principii clare, distincte. Articolul de internet este scris şi pentru roboţii motoarelor de căutare, aşa-numiţii „spideri”. Sau, exprimat ştiinţific, crawlerii motoarelor de căutare.

Cum scriem pentru online – Curs redactare SEO general (2)

Curs „Cum scriem pentru online”. Seminar 2 Curs dedicat redactării conţinutului web. Textul online impune cea mai complexă abordare. Este vorba bineînţeles de textul unui articol conceput, scris şi publicat pe şi pentru internet. De ce? Pentru că se adresează celor mai „simandicoşi” şi pretenţioşi cititori: spiderii de internet, boţii, googleboţii.

Cum scriem pentru online – Curs redactare SEO (3)

Curs SEO „Cum scriem pentru online”. Seminar 3 curs pentru redactare articole web: titlul articolului de internet. Articolul are un titlu necesar, „literar” dar are totodată şi un titlu destinat motoarelor de căutare şi un reper de identificare web. Acesta se vede în partea superioară a motorului de căutare şi are denumirea de „browser title”.

Cum scriem pentru online – Curs articole SEO (4)

Curs SEO „Cum scriem pentru online”. Seminar 4 Curs SEO pentru redactare articole web: headings pentru articolele online. Subtitlurile concepute pentru redactarea online trebuie să ia în considerare atât obişnuinţa umană pentru citit cât şi parcurgerea conţinutului de către spideri. Nu doar utilizatorii, vizitatorii umani ai unui articol citesc textul publicat pe web. Textul publicat pe web este parcurs de crawlerii motoarelor de căutare.

Curs SEO „Cum scriem pentru online” (5)

Curs SEO „Cum scriem pentru online”. Seminar 5 Curs pentru redactare articole web: cititul omului şi crawlerii de internet. Crawlerii pargurg un text web, reţin reperele acestuia, îl compară cu alte texte care mai pot exista pe internet, clasifică calitatea şi unicitatea conţinutului, intepretează şi clasifică relevanţa editorială şi de limbaj html.

Spre deosebire de spideri, omul vizualizează reperele esenţiale ale unui text scris pentru internet. Omul citeşte textul, este atras de titluri şi subtitluri, de fotografii, de conţinutul video.

Curs SEO „Cum scriem pentru online” (6)

Curs SEO „Cum scriem pentru online”. Seminar 6 Curs SEO pentru redactare articole web: linkuri interne şi externe, geolocaţia. Un articol de succes în online trebuie să aibă şi „referinţe web”. Mai exact este necesar să aibă linkuri spre alte articole din interiorul site-ului (linkuri interne) şi linkuri spre alte articole de referinţă din afara site-ului (linkuri externe).

Curs SEO „Cum scriem pentru online” (7) despre fotografii

Curs SEO „Cum scriem pentru online”. Seminar 7 Curs pentru redactare articole web: fotografii în articolul online şi conţinut video. O fotografie web are caracteristici html ce trebuie completate pentru a face corelarea între text şi imagine. O bună optimizare a conţinutului de text pentru o fotografie o poate impune în SERP, separat de conţinutul text.

Curs SEO „Cum scriem pentru online” (8) Concluzii curs redactare online

Curs SEO „Cum scriem pentru online”. Seminar 8 Curs pentru redactare articole web: integrarea social media. Ce presupune integrarea cu social media? Această integrare impune în primul rând promovarea unui articol pe reţelele de socializare. În al doilea rând presupune integrarea în structura website-ului de interacţiuni şi plugin-uri legate de servicii social media cum sunt de exemplu Facebook şi Twitter.

Cursurile prezentate de www.promoveaza-te.com au la bază, pe lângă experienţă şi expertiză, o pregătire universitară aprofundată. Un material didactic extrem de util pentru oricine doreşte să abordeze redactarea unui conţinut de website. Întregul curs reprezintă proprietate intelectuală deci nu poate fi asumat. Cursul poate fi distribuit, redistribuit, utilizat doar în scopul pregătirii proprii profesionale.

Un curs de calitate trebuie să includă atât suportul de curs cât şi informaţii uşor de înţeles. Cursul prezent poate fi cu siguranţă îmbunătăţit. Însă tot ceea ce punem la dispoziţie reprezintă informaţie echilibrată, de calitate. Oferta de cursuri va fi permanent actualizată pe acest website. Ne propunem să oferim informaţii de calitate dar şi produse ce vă pot pune în valoare, prin promovare online, website-urile pe care le deţineţi.

error: Nota 1 pentru copiat!