Servicii de promovare pe Facebook

Un serviciu de marketing online oferit de noi este cel de externalizare promovare Facebook. Promovarea Facebook este un proces de promovare extrem de important pentru orice firmă. Abordarea acestui tip de promovare nu este uşoară, nu este facilă. Dacă aveţi o firmă şi doriţi o promovare eficientă pe Facebook aveţi nevoie de un consultant. Aici intervenim noi oferind un serviciu online complex şi complet de promovare pe Facebook. Un proces de externalizare promovare Facebook pe care noi îl administrăm pentru a obţine cel mai bun raport promovare/preţ. Un serviciu de promovare Facebook vă aduce clienţi şi vizitatori pe website chiar din primele zile.

Prin externalizarea publicităţii online pe Facebook veţi obţine cele mai bune rezultate într-un proces de marketing online complex şi mai ales eficace. Un sistem eficient şi cu rezultate clare pe care noi, printr-un algoritm eficient de servicii SEO, îl punem în mişcare!

Externalizare promovare Facebook

Prin externalizare promovare Facebook obțineți un serviciu unic de publicitate. Dacă nu aveţi experienţă, expertiză în promovare pe Social Media şi în mod special pe Facebook: nu încercaţi „marea cu degetul”. Dacă nu aveţi experiență în promovarea pe Facebook şi începeţi să testaţi această metodă de promvare aveţi şansa ca în doar câteva minute, fără rezultate, să cheltuiţi un buget foarte mare. Nu vă riscaţi banii destinaţi promovării. Sau, dacă tot doriţi să faceţi un test, limitaţi din opţiuni suma implicată în promovare Facebook. Este aproximativ similar cu dorinţa de a vă promova site-ul sau afacerea pe Google (AdWords). Însă în cazul promovării pe Facebook, pierderile financiare pot fi mult mai pari dacă nu aveţi experienţă în această zonă de servicii SEO.

Servicii externalizare promovare Facebook

Dacă nu aveţi expertiză, promovarea pe reţeaua Facebook vă poate consuma foarte mulţi bani. Fără a avea epxerienţă în promovare Facebook veţi arunca foarte mulţi bani pe „apa sâmbetei”. Sau, pe înţelesul tuturor, veţi cheltui bani fără a avea rezultate în procesul de marketing online.

Promovare Facebook

Promovarea Facebook poate părea o abordare lejeră. Dacă aţi ajuns pe această pagină mai mult ca sigur că aţi cheltuit bani pe promovare Facebook fără a avea rezultatele dorite. Cu ajutorul nostru veţi beneficia de o publicitate reală şi eficientă pe Facebook. Astfel veţi şti pentru ce daţi banii şi veţi obţine totodată şi rezultate. Şi, ce este mai important, prin externalizarea promovării pe Facebook scăpaţi de o grijă. Practic acest proces implică o anumită pregătire bazată în primul rând pe experienţă. Promovarea pe Facebook impune o consultare permanentă a administrării reclamelor cu modificarea eficientă a licitării pentru publicitate. Nu în ultimul rând este necesar să aveţi în spatele acestei promovări o pagină activă şi dezvoltată de Facebook. Doar o pagină foarte puternică vă asigură o promovare eficientă cu un cost bun pentru administrarea reclamelor. Totodată pentru reclama pe Facebook aveţi nevoie de o pagină de internet unde să fie direcţionată promovarea. Asta presupune că aveţi nevoie de un website bine administrat pe care să îl promovaţi.

Administrare reclame facebook

Administrare reclame Facebook

Un proces de administrare reclame Facebook presupune consultarea permanentă a contului. Bid-ul sau licitarea pentru reclama Facebook necesită o supraveghere atentă. Există şi situaţii când reclama rulează fără rezultate ceea ce impune o regândire a tacticii de anunţ. Performanţa în promovare trebuie obţinută cu costuri reduse pentru rezultate şi eficienţă. Campaniile de promovare trebuie bine gândite şi mai ales eficient ţintite. Asta presupune targhetarea unui anumit public, persoanele care constituie principalul bazin de clienţi. Odată ce obţineţi rezultate prin Facebook Ad veţi constata că eficienţa acestui tip de promovare este foarte mare. Cu un buget relativ mic puteţi obţine o publicitate eficientă.

Audienţa Facebook

Un aspect extrem de important pentru strategia de promovare Facebook este stabilirea audienţei. Sunt două repere de bază ce trebuie urmărite. Avem în primul rând poziţionarea geografică. Astfel, Facebook Ad va ajunge exact în zona în care doriţi să aveţi cei mai mulţi clienţi. Al doilea reper important pentru ţintirea strategică este sexul persoanelor la care doriţi să ajungeţi prin administrarea reclamei Facebook. Şi, al treilea reper important pentru procesul de promovare Facebook: vârsta audienţei. Combinarea acestor repere ar trebui să aibă ca rezultat setarea audienţei perfecte de către noi prin externalizare promovare Facebook.

Externalizarea promovarii Facebook

Administrare reclame Facebook

Conducem procesul de admnistrare reclame Facebook cu utilizarea eficientă a sumelor de bani implicate în promovare. Cu ajutorul nostru veţi scăpa de această griji. Toate problemele şi sarcinile legate de administrarea reclamelor Facebook le vom prelua noi. Funcţie de implicarea noastră vom oferi cel mai bun pachet financiar. Funcţie de structura social media pe care o deţineţi deja sau pe care doriţi să o dezvoltaţi, funcţie de implicarea paginilor noastre ce sunt deja impuse ca număr de abonați sau implicarea tuturor resurselor de care noi dispunem. După ce ne puneţi la dispoziţie informaţiile de bază noi o să vă facem o ofertă de pachete minimale, medii sau maximale de promovare. Procesul de administrare a reclamelor Facebook va fi preluat în totalitate de noi. Vom ţine evidenţa eficienţei şi a cheltuielilor şi la finalul unei perioade stabilite vom elibera factura.

 

Procesul de externalizare promovare Facebook

Vom avea nevoie de un set de informaţii, de pagina de Facebook ce urmează a fi promovată sau de website-ul unde urmează să fie promovat (respectiv paginile de produse sau articole). Un aspect important este să ne oferiţi acces la pagina de Facebook care va găzdui campaniile de promovare. În acelaşi timp, funcţie de publicul ţintit, vă putem ajuta cu paginile noastre de Facebook pentru a găzdui reclama. Este important de reţinut: o pagină cu puţini abonaţi şi urmăritori nu asigură eficienţa promovării. Trebuie să aveţi o pagină cu cel puţin 2-3000 de urmăritori, de recomandat peste 5.000. Pentru că reclama Facebook are nevoie în primul rând de o pagină de Facebook pentru a fi publicată. Nu faceţi însă confuzia între cont şi pagină de Facebook: sunt două elemente online absolut distincte şi diferite. Apelaţi cu încredere la noi pentru externalizare promovare Facebook.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!