Externalizare Servicii IT

Oferta de externalizare servicii IT. Prin externalizarea serviciilor IT beneficiați de specialiştii noştri cu peste 20 de ani de experienţă în domeniu. Un contract prin care vă externalizaţi serviciile IT vă scutește de problemele ce apar în mod inerent în această zonă. Tot ce presupune IT, de la calculatoare, reţelistică, servere şi până la imprimante şi copiatoare intră în zona noastră de experitză. Ceea ce asigura buna funcţionare a unei firme. Este posibil să nu dispuneţi de specialişti în cadrul firmei pentru mentenanţa IT şi pentru buna funncţionare a structurii interne IT (tehnologia informaţiei). Soluţiile pe care noi vi le oferim rezolvă eficient orice problemă în acest sector. Putem asigura intervenţia şi mentenanţa IT, punctual, sau putem încheia un contract ce oferă servicii complete IT pe o perioada stabilită. Prin outsourcing IT problemele firmei în acest domeniu se mută spre o singură firmă de contact.

Externalizare sevicii IT

Servicii Mentenanţă ITExternalizarea serviciilor IT este cea mai bună soluţie dacă nu aveţi angajaţi proprii specializaţi în tehnologia informaţiei. Deseori această soluţie este mai rentabilă şi mai eficientă decât cea a pregătirii permanente şi a salarizării propriilor angajaţi. În plus, printr-un contract, vă descărcaţi de aceste probleme importante pentru orice firmă. Funcţie de dezvoltarea companiei dumneavoastră, de staţiile şi dispozitivele IT, vă oferim cele mai bune soluţii. Oferta de servicii IT face parte din produsele pe care le punem la dispoziţie prin intermediul www.promoveaza-te.com. De reţinut că oferim aceste servicii de outsourcing IT pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Serviciile sunt asigurate cu permanenţă prin intervenţie de la distanţă prin deplasare, la urgenţe, la firma dv., cu personal calificat. Pentru a solicita o ofertă utilizaţi formularul de mai jos sau pagina de contact a website-ului.

Nume și prenume/firma*:

Telefon*:

Email*:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Mesaj & cerere ofertă:

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Audit IT

Separat de servicii complete de outsourcing IT realizăm şi audit IT. De precizat că orice contract încheiat cu noi include pentru început în costul contractului şi un audit IT. Auditul IT este necesar pentru orice firmă ce nu işi externalizează serviciile în acest domeniu. Este recomandat ca o firmă să îşi realizeze un audit IT la cel puţin 24 luni. Funcţie de „parcul” de calculatoare, imprimante şi dispozitive IT acest audit trebuie realizat la intervaluri mai mici.
La încheierea oricărui contract, specialişti noştri vor realiza un audit gratuit de infrastructură şi securitate IT. Va fi realizat un raport detaliat pentru întreg parcul IT precum şi informaţii despre vulnerabilitățile întregului sistem. Auditul IT include şi recomandări privind rezolvarea eventualelor probleme, eficientizarea şi îmbunătățirea întregii infrastructuri IT. După încheierea contractului, auditul IT va avea o frecvență anuală.

outsourcing IT Bucureşti

Servicii IT sisteme de calcul

Beneficiaţi de un contract de servicii IT ce oferă garanţia administrării complete a sistemelor de calcul. Indiferent de tipul de staţie, de sistemul de operare folosit, indiferent de reţelistica deja existentă, de imprimante sau copiatoare. Orice tip de echipament IT intra în competenţa contractului pe care îl veţi încheia cu noi: servere windows sau linux, desktopuri, laptopuri, tablete, smartphone-uri, routere, switch-uri, access point-uri, imprimante, multifunctionale. Servicii complete ce includ administrarea sistemelor de calcul, a reţelei şi a echipamentelor periferice. Avem soluţii pentru orice problemă şi, prin colaborarea cu noi, veţi primi cele mai competente servicii în domeniu. Scăpaţi de orice grijă prin externalizarea rezolvării acestor probleme. Externlizare servicii IT = soluţie eficientă.

Mentenanţă IT Bucureşti şi Ilfov

Funcţionarea corectă şi optimă a calculatoarelor influenţează într-un procent semnificativ randamentul unei companii. Sistemele IT constituie un reper esenţial pentru orice tip de firmă. Pornind de la o simplă PFA şi până la o corporaţie, mentenanţa IT este necesară. Adăugăm la aceste repere de funcţionare şi timpul de intervenţie. Repunerea în funcţiune a unor sisteme, rezolvarea unor probleme de securitate IT sunt importante. Este necesară o „profilaxie” pentru a evita problemele majore de întrerupere a funcționării companiei provocate de evenimente IT. Orice problemă IT ce poate fi anticipată este bine să o rezolvaţi eficient, din timp, prin mentenanţă IT. Nu trataţi cu indiferenţă aceste probleme. Tot ce presupune un serviciu de mentenanţă IT influenţează direct funcţionarea companiei.

În acest moment oferim servicii de mentenanţă IT în Bucureşti şi în judeţul Ilfov. Aceste servicii sunt asigurate pe bază de contract. Orice contract încheiat cu noi include, în mod gratuit, un audit IT pe care îl realizăm la începutul perioadei contractuale.

Ce implică mentenanța IT

Nu vom acoperi într-un singur subcapitol tot ce presupune administrarea unui sistem informatic. Dar vom încerca, pentru a contura o imagine, ce presupune mentenanța IT pentru o singură staţie de lucru. Înţelegând prin „staţie de lucru” un computer cu toate perifericele sale. Este, cum am amintit, doar un exemplu de aplicare a mentenanţei IT. Şi, în acest subcapitol, o să vă prezentăm punctual ce presupune, ce implică mentenanţa IT.

 • Verificăm periodic starea de funcționare a sistemului.
 • Monitorizăm viteza de funcţionare a calculatorului în raport cu sistemul de operare şi resursele de care dispune.
 • Realizăm o analiză completă ce include protecţia sistemului de operare, analizând posibilii viruşi, elemente malware, anticipând orice evoluţie negativă.
 • Optimizăm baza de date a sistemului de operare şi unităţile de stocare inteligentă.
  Propunem şi asigurăm consultanţă pentru eventualele componente ce trebuie înlocuite.
  Realizăm la cerere back-up complet pentru orice staţie.
 • Pe parcursul intervenţiei directe dar şi a serviciilor de administrare IT vă stăm la dispoziţie pentru întrebări specifice în domeniu.

Acestea sunt doar câteva dintre procesele pe care le realizăm într-un proces de administrare externalizată pentru parcul de staţii IT. Şi, ce este mai important, asigurăm funcţionarea corectă a parcului de sisteme IT de care dispuneţi. Spre deosebire de acest pachet de externalizare servicii IT, doar pentru Bucureşti şi Ilfov, aem servicii de promovare online la nivel europaen, inclusiv link-bulding.

Mentenanta IT outsourcing

Servicii IT administrare reţele (cu fir, wireless, VPN)

Contractul încheiat cu noi include şi această zonă importantă. Asigurăm administrarea reţelelor interne ale firmei. Acest serviciu este extins pe cele trei domenii importante: reţele cu fir, reţele wireless sau reţele VPN. Incluzând tot ce presupune aplicarea la externilzarea acestor servicii IT. Orice altă solicitare poate fi inclusă la cerere în contractul pe care îl vom încheia. Asigurăm o administrare profesională IT şi pe acest segment important. Pe scurt, iată ce oferim din punctul de vedere al serviciului administrare reţele.

 • Asigurăm conectarea în scopul funcţionării internetului.
 • Creăm reţele wireless şi îmbunătăţim reţelistica cu şi fără fir.
 • Asigurăm consiliere pentru dezvoltarea şi protejarea reţelelor interne.
 • Asigurăm crearea şi securritatea de noi reţele cu sau fără fir.
 • Configurăm staţiile pentru conectarea internă şi externă prin internet.
 • Configurăm şi conectăm imprimante la reţeaua firmei (dacă există funcţie de reţea).

Acestea sunt serviciile integrate în contractul pe care îl încheiați cu noi. Orice altă propunere în acest domeniu poate fi inclusă la cerere în contract. Un contract de externalizare a serviciilor de conectică şi administrare a reţelei IT, specificaţii ce pot fi incluse în contractul de bază, extins sau încheiat separat.

Service copiatoare imprimente

Servicii externe administrare imprimante

Vorbim despre administrarea serviciilor periferice. Imprimantele sunt echipamente periferice necesare funcţionării unei firme. Pornind de la imprimante obişnuite şi până la cele complexe. Incluzând şi capacitatea noastră de administrare a unor reţele de copiatoare. Aşadar, servicii complete în acest domeniu: externalizare servicii externe administrare imprimante şi copiatoare.

În acest serviciu includem şi supravegherea bunei funcţionări a imprimantelor şi copiatoarelor. Ceea ce presupune obţinerea celui mai bun randament pentru utilizarea consumabilelor. Pentru că orice foaie de hârtie irosită, orice toner sau cartuş utilizat fără eficienţă aduce pagube financiare firmei. Ce presupune administrarea imprimantelor…

 • Conectare şi instalarea, punerea în funcţiune şi conectarea la staţii (calculatoare).
 • Adaptarea softului utilizat de imprimante cu sistemele de operare.
 • Configurarea imprimantelor şi a copiatoarelor utilizând softul producătorului.
 • Obţinerea unui randament optim pentru utilizarea imprimantelor (format hârtie, printare alb-negru sau color, utilizarea funcţiei de consum redus etc.).
 • Gestionarea consumului de pagini şi a tonerului, cartuşelor utilizate.
 • Anticiparea momentului când este necesar să completaţi sau să schimbați consumabilele pentru imprimante şi copiatoare.

Oferta noastră acoperă orice necesar de externalizare a serviciilor IT pentru imprimante şi copiatoare. Contractul de bază încheiat cu noi include aceste servicii. Orice propunere din partea firmei poate fi inclusă în contractul de bază pentru administrarea imprimantelor şi copiatoarelor. Asigurăm întreţinerea copiatoarelor şi a imprimantelor din parcul IT al oricărei firme.

Service Level Agreement (SLA)

Externalizare servicii IT BucurestiPrin acest serviciu inclus în contract oferim timp de intervenţie garantat. Ceea ce presupune o intervenţie de urgență în maxim 30 de minute, de la distanţă (remote). Oferim de asemenea ca timp de interveţie garantat maxim 120 minute pentru prezenţa la firmă, on site. Asta presupune integrarea în contract a pachetului „business blocked”. Sau, mai clar, situaţia în care firma vă este blocată din motive ce ţin de IT. În această situaţie vom face tot posibilul pentru a ajunge de urgenţă la firma, la corporaţia dumneavoastră. Vorbim despre Bucureşti, cu un trafic greu de depăşit şi greu de estimat. Din acest motiv avem o marjă de timp de două ore din momentul în care primim solicitarea de intervenţie şi momentul când ajungem la sediul dv.
Pentru intervenţii obişnuite, cu deplasarea la firma dv., oferim un timp de 2-4 ore. Este important să ne „mişcăm rapid” în orice situaţie pe care o semnalaţi. Dar urgenţele sunt tratate cu prioritate şi ne propunem să ajungem în maxim două ore, de obicei 60 minute, la sediul firmei. Vorbim despre intervenţii „locco”, on-site la firma cu care avem contract.

Asistenţă IT 24/7 (telefon roşu)

Asistenta IT urgenta BucureştiAcest serviciu este asigurat de noi doar pentru Bucureşti. Este un serviciu pe care îl garantăm, un serviciu unic, contact de urgenţă, la care puteţi apela zi şi noapte în fiecare zi a săptămânii, în fiecare zi a anului.

La cerere vă putem oferi acest serviciu de asistenţă tehnică imediată, non-stop, oricând, oriunde în Bucureşti. Un serviciu de asistenţă IT pe care îl asigurăm printr-un abonament special. Şi, pentru că vorbim de abonamentele noastre, specificăm că oferim un abonament general pentru asistenţă telefonică. Oferim, de asemenea, un alt abonament, un contract diferit, un abonament de servicii IT suplimentar, ce include şi deplasarea imediată, indiferent de oră. Acest abonament special de intervenţie IT este oferit doar pentru Bucureşti. Pentru judeţul Ilfov şi restul localităţilor limitrofe aplicăm un tarif suplimentar în funcţie de numărul de kilometri calculaţi de la ieşirea din Bucureşti.

Servicii securitate IT

Este un alt „asset” pe care îl veţi rezolva după ce încheiaţi un contract cu noi. Specialiştii www.promoveaza-te.com vă oferă cele mai sigure servicii de securitate IT. Ceea ce cuprinde atât servicii din perspectiva securităţii interne cât şi pentru probleme externe. Prin aceste servicii de securitate IT reduceţi riscurile aproape de ZERO.
Aceste servicii IT, odată externalizate, vă sigurăm eficienţa funcţionării companiei. Aceste servicii de outsourcing IT sunt incluse în contractul obişnuit. Înt-un serviciu separat putem include şi eventualele raportări despre atacurile la securitatea parcului IT.

Securitate internă şi externă IT

Oferim, pe bază de contract, servicii de securitate internă cât şi externă IT. Ce presupun serviciile de securitate internă şi externă IT? În primul rând vorbim despre procese complexe ce implică profesionalism şi softuri specializate. De obicei aceste servicii au fost solicitate de firme mari, de corporaţii. Aceste servicii de securitate externă IT includ mai multe acţiuni.
Instalare şi configurare echipamente hardware de securitate (firewall hardware).
Confirgurare şi realizare acces la resursele interne ale companiei.
Obţinerea de log-uri de acces din exteriorul companiei. Ceea ce include şi accesul din exterior prin „tuneluri” securizate (VPN).

Din punctul de vedere al securităţii interne, al siguranţei reţelei proprii, oferim servicii IT aplicate. Pentru a înţelege complexitatea acestor servicii pe care le oferim trecem în revistă principalele repere.

 • Aplicarea de update, de patch-uri de securitate pentru staţii şi servere.
 • Salvarea periodică a bazelor de date, realizarea de back-up pentru informaţiile importante.
 • Administrare centralizată pentru softurile anti-virus şi anti-spam.
 • Securizarea eficientă a reţelelor cu fir şi wireless.
 • Realizarea şi implementarea de politici de securitate internă pentru angajaţi (bring your own device).
 • Realizarea de „insule” interne de securitate, cu staţii specifice conectate doar intern şi nu extern.
 • Separarea resurselor interne reprezentate de toate staţiile sau staţii specifice de accesul extern.

O firmă sau o corporaţie ce include un parc dezvoltat de staţii, de sisteme, are nevoie de acest sistem de securitate. Iar acest sistem de securitate poate fi asigurat de noi în conformitate cu normele interne impuse de o firmă. Avem posibilitatea de a aplica toate reperele de securitate impuse de normele interne ale unei firme. Putem, de asemenea, să includem în pachetul de servicii IT tot ce presupune protecţia informatică internă.

Servicii IT recuperare date

Serviciul recuperare date este inclus în pachetul cuprins în contractul general. Este un serviciu esenţial, de bază, pentru orice firmă. Iar o externalizare a serviciilor IT trebuie să includă şi acest pachet. Nu putem însă duce la capăt această sarcină fără a avea acces la datele ce ar urma să fie stocate în vederea recuperării. Vorbim despre un serviciu de back-up date pe care noi îl includem în contractul de bază.

Datele oricărei firme sunt extrem de importante. În situaţia în care o firmă nu îşi asigură un back-up de date aceasta devine vulnerabilă. O firmă ce nu are un back-up pentru informaţiile de bază poate fi oricând în incapacitate informatică. Pornind de la această prioritate noi am inclus în contractul de bază un servici ce oferă recuperarea datelor oricând. Un serviciu externalizat de back-up pentru care suntem responsabli prin contractul pe care îl încheiem.

Datele clienţilor sunt extrem de importante. Drept pentru care fiecare client are asigurată cel puţin o sursă de backup pentru datele firmei. Acest backup îl asigurăm fie pe servere dedicate, fie pe NAS sau alte tehnologii. Ne asigurăm astfel că vă putem oferi datele înapoi, în siguranţă, indiferent care ar fi motivul pierderii acestora. Noi ne propunem să vă asigurăm cel puţin o soluţie de back-up pentru eventualitatea în care aveţi nevoie de recuperarea datelor. Acest serviciu acoperă toate situaţiile în care puteţi pierde datele. Vorbim despre ştergere acidentală sau intenţionată a datelor, defect hardware, reinstalare sistem, furt fizic al echipamentului, calamităţi naturale.

Disaster recovery IT

Un serviciu probabil unic în zona de servicii IT pentru Bucureşti. Nu putem anticipa dezastrul, nu avem această posibilitate. Şi am gândit un serviciu de externalizare IT ce include şi această posibilitate. Nimeni nu poate anticipa ce se întâmplă cu un calculator de pe o zi pe alta. Cu atât mai puţin nu puteţi stabili influenţa factorilor interni şi externi pentru un sistem informatic.

Pentru a preveni astfel de situaţii am inclus în contract posibilităţi diferite, greu de anticipat, accidente ce pot provoca probleme. Pentru a preveni pierderea informaţiilor importante sau ce pot genera disfuncţionalităţi ale serviciilor IT, punem la dispoziţie servere virtuale sau dedicate. Sunt servere găzduite de noi unde datele sunt gestionate şi stocate, pregătite pentru orice situaţie de „disaster recovery”. Aceste servere pot suplini în orice moment lipsa serverelor dv., indiferent de motiv. Situaţii ce includ defectul hardware, incendiu, inundaţie, cutremur, furt sau orice altă situaţie. Totul până la remedierea situaţiei.

Suport Help Desk IT

Oferim servicii externe IT complete. Servicii IT ce includ şi susţinerea unui help desk asistenţă IT în oferta inclusă în contractul de mentenanţă. Ceea ce presupune rezolvarea problemelor semnalate prin conversaţie telefonică, prin email, cu implicarea rapidă a mentenaţei.

Help desk de asitenţă servicii IT: oferim rezolvarea problemelor semnalate în timp foarte scurt. Aceasta presupune asistenţa în utilizarea staţiilor de lucru, a sistemelor de operare sau a aplicaţiilor software. Ttotodată oferim asitentţă pentru cele mai noi device-uri şi gadgeturi IT&C. Ceea ce include asistenţă IT pentru smartphone-uri, tablete, sisteme GPS.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!