Pachet 4500 linkuri din articole WIKI

Acest pachet cu 4500 linkuri din articole wiki este probabil cel mai eficient serviciu SEO ce include obținerea de backlinkuri. Prin acest pachet de servicii SEO veţi primi peste 4500 de backlinkuri din site-uri de tip WIKI(pedia). Site-uri cu mare autoritate ce domină internetul şi sunt apreciate de Google. Practic veţi primi backlinkuri din peste 4500 de articole pentru linkul propus spre susţinere. Înspre URL-ul propus pentru a primi serviciul de link-building vor veni 4500 de articole atât do-follow cât mai ales no-follow. Toate site-urile de la care veţi primi aceste legături web au notorietate crescută, notorietate pe internet. Iar prin link-buliding se va transfera autoritate şi notorietate prin acest serviciu SEO.

Vă întrebaţi probabil dacă aceste linkuri nu pot aduce penalizări. O întrebare îndreptățită după ce algoritmii Google au început din 2014 să penalizeze optimizarea excesivă. Acest pachet de servicii SEO este conceput pentru a nu produce daune. Sunt două lucruri ce trebuie respectate: nu promovaţi domeniul de bază dacă nu are deja o autoritate de peste 20. În al doilea rând nu insistaţi exact pe aceleași fraze ca etichete în obţinerea de backlinkuri pentru legătura web.

Linkuri din articole WIKI

Acest pachet de linkuri din articole wiki aduce backlinkuri din domenii cu autoritate crescută pe internet. Prin aceste linkuri se transfera autoritatea şi notorietatea site-ului unde se publică linkul spre linkul promovat prin acest pachet de servicii SEO. Este cel mei eficient pachet pe care îl propunem. Preţul acestui pachet este de 15 euro. După ce achitaţi pachetul folosind butonul de Paypal de mai jos veţi fi contactat(a) pentru a furniza datele necesare pachetulu: link, cuvinte cheie. Tot pe adresa de email ataşată la contul de Paypal veţi primi o arhivă cu raportul complet (arhivă zip cu toate URL-urile de unde primiţi link-building).

Spre deosebire de primul pachet de servicii SEO ce include linkuri din articole wiki acesta este mult mai eficient. Mai eficient ca număr de linkuri primite, mai eficient ca preţ. Practic, dacă primul pachet de linkuri wiki(pedia) conţine peste 2300 de backlinkuri, acest pachet este dublu. Este un pachet de link-buliding dublu ca număr de backlinkuri obţinute dar la un preţ mai mic decât dublu celui dintâi. În loc de 8,9 euro pentru 2.300 de backlinkuri prin acest pachet primiţi peste 4.500 de linkuri pentru doar 15 euro.

Caracteristici pachet linkuri din articole WIKI

Este un pachet de promovare online unic pe piaţa din România. Un pachet pe care l-am utilizat frecvent pentru cei mai stabili clienţi ai serviciilor noastre de promovare SEO şi SEM. UN pachet de servicii SEO important pentru orice website. Cu condiţia ca aceste backlinkuri să fie utilizate eficient. Vă recomandăm acest pachet de servicii de optimizare pentru motoarele de căutare pentru orice tip de website. Ce presupune de fapt, ce include acest pachet?
Backlinkuri contextuale dinspre website-uri WIKI.

 • Backlinkurile vor proveni atât din articole cât şi din pagini de profil wiki(pedia).
 • Cele mai multe dintre linkuri vor fi no-follow pentru a nu alerta algoritmii motoarelor de căutare.
 • Backlinkurile provin din platforme diferite: profile, contextuale, articole de conţinut.
 • Articolele şi profilele de la care primiţi backlinkurile sunt de la site-uri internaţionale, inclusiv din Europa, în principal în limba engleză.
 • Pentru fiecare comandă sunt acceptate până la trei linkuri şi până la 5 cuvinte sau expresii cheie.
 • Raport complet, detaliat, cu fiecare pagină de unde primiţi backlinkurile. Iar pentru eventuale probleme vor fi asigurate cel puţin 200 de backlinkuri suplimentare.
 • Raportul cu linkurile, sub forma de arhivă, vor fi trimise la final spre adresa de email ataşată la contul de Paypal din care se face plata. În situaţia în care solicitaţi serviciul prin intermediul formularului de mai jos veţi primi raportul pe adresa de email utilizată. Serviciul este furnizat doar după achitare.
  Raportul este primit după achitare pachetului în maxim 7 zile lucrătoare.

Nume și prenume/firma*:

Telefon*:

Email*:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Pachet link- building dorit + date facturare:

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Link Building

Pachet servicii SEO

Un pachet ce este acceptat spre promovare pentru orice tip de website. De reţinut: nu acceptăm site-uri, linkuri cu conţinut de tip „adult”. Nu acceptăm site-uri cu conținut indecent ce ne-ar putea pune în dificultate. Pentru ce site-uri este utili acest pachet de promovare online?

 • Orice tip de website sau blog.
 • Orice site de nişă, site local sau afacere online.
 • Conţinut video, conţinut audio, comunicate de presă, inclusiv clipuri Youtube sau Vimeo.
 • Site-uri de afiliere, linkuri MLM, linkuri de referral.
 • Pagini de Facebook, conturi de Twitter, Instagram.
 • Bloguri personale sau bloguri de nişă.

link building wikipedia

Despre link-building

Link building-ul va rămâne în continuare un „must have” pentru orice website. Algoritmii motoarelor de căutare au penalizat promovarea excesivă şi, mai ales, promovarea greşită. Un serviciu de promovare online trebuie să includă pentru succesul pe termen lung şi servicii de link-building. Folosit corect un serviciu de backlinkuri obţinute de la site-uri cu autoritate, notorietate şi page rank ridicat va aduce plus valoare în promovare online.

Un serviciu de link-building face parte din ceea ce reprezintă „optimizarea out page”. Un website are nevoie de linkuri care să conducă la el dinspre alte site-uri. Fie că vorbim de backlinkuri de la site-uri cu notorietate şi autoritate, fie că vorbim despre advertoriale publicate pe bloguri. Vom dezvolta în paralel şi acest serviciu de promovare online, respectiv publicarea de articole cu conţinut dedicat. Sau, cum este cunoscut acest serviciu, vom avea şi o listă cu bloguri şi site-uri unde putem publica contra cost advertoriale.

linkuri wikipedia preţ

Promovare online prin linkuri

Promovarea online reprezintă un proces complex ce include şi servicii SEO. Promovare unui website se realizează atât în interior (on-page) cât şi în exterior (out-page). Este n proces complex ce include măsuri specifice ce pronesc de la redactarea conţinutului, structura website-ului şi până la linkurile ce trimit spre website. Aceste linkuri sunt parte a unui proces de link-building. Ce include linkuri de referinţă pe care le primiţi dinspre alte website-uri cu notorietate sau autoritate.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!