Pachet 50 backlinkuri+ PR9 din domenii cu autoritate

Ofertă pachet backlinkuri contextuale. Linkuri directe de la site-uri cu autoritate de PR9. Pachet link-building dedicat. 50 de linkuri de la domenii, site-uri cu autoritate. Linkurile sunt grarantate, cele mai multe do-follow. La final primiţi un document ce conţine toate URL-urile ce conţin backlink către linkul pe care doriţi să îl promovaţi. Obţinerea backlinkului se face de oameni şi nu de softuri. Site-urile de pe care veţi obţine backlink-urile sunt internaţionale, cu foarte mare autoritate în orice serviciu de link-building.

Aşa cum probabil ştiţi, Google a renunţat la actualizarea, determinarea Page Rankului pentru site-uri. Chiar dacă acestea sunt bine poziționate ele apar cu PR0 chiar pe principalul motor de căutare. Din acest motiv noi recomandăm site-uri cu autoritate. Este vorba de Domain Authority (DA) metric by MOZ.

De reţinut: linkurile nu vin de pe domeniul principal. Linkurile sunt obţinute de pe pagini ale siteu-rior cu autoritatea promisă. Un pachet backlinkuri cu impact important în procesul de optimizare online. Un pachet cu impact unic în orice serviciu de link-building. Preţul acestui pachet unic în România este doar 8 euro. După ce achitaţi pachetul folosind butonul de Paypal de mai jos veţi fi contactat(a) pentru a furniza datele necesare pachetulu: link, cuvinte cheie. Tot pe adresa de email ataşată la contul de Paypal veţi primi o arhivă cu raportul complet (arhivă zip cu toate URL-urile de unde primiţi link-building).

Pachet de servicii SEO recomandat pentru

  • Website generalist;
  • Website pentru afacere locală;
  • Promovare comunicate de presă şi clipuri video;
  • Site-uri de afiliere;
  • Pagini de Facebook, site-uri de nişă, bloguri etc.

Achiziție pachet backlinkuri

Nume și prenume/firma*:

Telefon*:

Email*:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Pachet link- building dorit + date facturare:

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Pentru plată prin transfer bancar utilizaţi formularul de mai sus. Preţul acestui packet de link-building este de 8 euro. Dacă doriţi să achiziţionaţi acest pachet de promovare completaţi formularul de mai sus. După ce veţi achita factura pe care o să o primiţi pe email o să începem obţinerea de backlinkuri. Pachetul de promovare web îl primiţi pe adresa de email utilizată în formularul de comandă după ce achitaţi factura primită. La finalul procesului veţi primi un raport complet cu fiecare URL în parte unde se află backlink-ul dv. Dacă doriţi plata directă aveţi la dispoziţie şi opţiunea butonului Paypal.

Link Building

Promovare SEO

Procesul de link building are un efect absolut pozitiv in procesul de promovare SEO. Orice link ce duce spre site-ul sau magazinul online pe care îl aveţi aduce plus valoare. Este însă important să utilizaţi cu atenţie aceste servicii de promovare SEO. Şi noi vă oferim consultanţa de specialitate pentru acest demers.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!