Pachet backlinkuri EDU 300+

Pachet servicii promovare SEO backlinkuri edu. Pachet promovare SEO ce cuprinde peste 300 de backlinkuri de la site-uri de tip EDU. Veţi primi la finalizarea acestui serviciu de promovare peste 300 de backlinkuri. Aceste linkuri sunt de pe site-uri de încredere de tip EDU. Peste 300 de linkuri pe care le veţi primi dinspre domenii de internet de tipul include .edu.AAA – platforme diferite. Toate aceste backlinkuri au un mare nivel PR. O ofertă probabil unică de promovare SEO în România. Bani puţini, rezultate bune cu acest pachet backlinkuri edu.

Backlinkurile vor fi create special, cu datele primite de la dv. Aceste backlinkuri vor fi directionate către URL-ul site-ului pe care doriţi să îl promovaţi. Backlinkurile sunt internaţionale, parte dintre ele provenite din site-uri din Europa. Serviciul de link building este esenţial în orice serviciu de promovare SEO. Un serviciu web dificil de abordat şi de asumat. Iar oferta de pe promoveaza-te.com este una complexă într-o manieră abordabilă financiar de către orice firmă. Preţul pentru acest serviciu de link-building este de de doar 7,9 euro. După ce achitaţi pachetul folosind butonul de Paypal de mai jos veţi fi contactat(a) pentru a furniza datele necesare pachetulu: link, cuvinte cheie. Tot pe adresa de email ataşată la contul de Paypal veţi primi o arhivă cu raportul complet (arhivă zip cu toate URL-urile de unde primiţi link-building).

Serviciu promovare SEO linkuri EDU

 • Backlinkuri provenite de la site-urile EDU (domenii .edu ce snt in format .edu.AAA).
 • Linkuri atât do-follow cât şi no-follow agreate de toţi algoritmii motoarelor de căutare.
 • Platforme mix ce includ profile de utilizator, linkuri contextuale, linkuri shortener, referrer etc.
 • Domeniile EDU au un mare autoritate (High Domain Authority).
 • Sunt acceptate trei cuvinte/expresii cheie pentru fiecare comandă.
 • Raport detaliat ce include fiecare link/cont de profil create.

Pachet promovare SEO recomandat

 • Pentru orice website.
 • Pentru o afacere locală sau magazin online.
 • Linkuri de comunicate de presă sau de conţinut video.
 • Website-uri de afiliere.
 • Pagini de Facebook, website-uri de nişă, bloguri etc.
 • Suport special pentru bloguri aflate la început sau chiar cu vechime.
 • Impact special în procesul de promovare SEO.

Comandă Backlinkuri EDU

Nume și prenume/firma*:

Telefon*:

Email*:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Pachet link- building dorit + date facturare:

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Plata se poate face prin transfer bancar. Costul pachetului este de 7,9 euro.Dacă doriţi să achiziţionaţi acest pachet de promovare completaţi formularul de mai sus. După ce veţi achita factura pe care o să o primiţi pe email o să începem obţinerea de backlinkuri. Pachetul de promovare web îl primiţi pe adresa de email utilizată în formularul de comandă după ce achitaţi factura primită. La finalul procesului veţi primi un raport complet cu fiecare URL în parte unde se află backlinkul dv. Dacă doriţi plata directă aveţi la dispoziţie şi opţiunea butonului Paypal.

Servicii Promovare SEO

Pentru promovare SEO aveţi nevoie în primul rând de un audit. Un audit SEO pe care noi îl putem realiza în sprijinul serviciilor SEM şi SEO pe care le putem oferi ulterior. Promovarea SEO reprezint un proces complex de măsuri atât in-site cât şi out-site. Sau, mai exact, implementarea unor măsuri de optimizare atât in interiorul site-ului cât şi în exterior. Promoveaza-te.com oferă servicii complete de proovare SEO. Pornind de la audit, de la stabilirea situaţiei. Apoi continuând cu etapele ce trebuie urmate pentru îmbunătăţirea situaţiei constatate. Pachetul de backlinkuri edu este un produs de oprimizare „soft”, fără daune.

Serviciile de promovare SEO nu se rezumă doar la câteva măsuri luate în pripă. Iar rezultatele unei bune optimizări SEO nu apar peste noapte. Rezultatele unui bun serviciu de promovare SEO apar în timp, constant şi etapizat. Cine oferă rezultate imediate: feriţi-vă de astfel de oferte SEO.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!