Pachet Backlinkuri Wiki 2300+

Pachet Backlinkuri Wiki 2300. Un pachet de servicii pentru promovare SEO ce include între 2300 şi 2700 de backlinkuri de la site-uri de tip WIKIpedia. Wikipedia a generat în online o multitudine de site-uri de tip WIKI. Site-uri de încredere, cu autoritate, de la care noi vă oferim un pachet de backlinkuri. Veţi obţine linkuri de profil user şi linkuri de conţinut de pe website-uri de tip WIKI internaţionale. Este de reţinut că un proces de link building trebuie să includă şi backlinkuri de la site-uri de tip wiki. Vorbim despre website-uri de tip wikipedia internaţionale.

Pachetul de promovare website cu peste 2300 de linkuri WIKI include atât backlinkuri din profile de useri cât şi backlinkuri din conţinut de articole. Toate aceste linkuri provin de la site-uri de tip wiki internaţionale. Este vorba de linkuri contextuale ce nu sunt penalizate de Google cu atât mai mult cu cât acestea sunt trimise spre URL-uri interne de site. Cele mai multe linkuri vor avea caracteristica no-follow. Preţul pentru acest pachet cu peste 2300 de backlinkuri wiki este de doar 8,9 euro. După ce achitaţi pachetul folosind butonul de Paypal de mai jos veţi fi contactat(a) pentru a furniza datele necesare pachetulu: link, cuvinte cheie. Tot pe adresa de email ataşată la contul de Paypal veţi primi o arhivă cu raportul complet (arhivă zip cu toate URL-urile de unde primiţi link-building).

Caracteristici pachet backlinkuri wiki

 • Backlinkuri contextuale dinspre website-uri wiki. Sau, pe înţelesul tutuor, website-uri wikipedia.
 • Backlinkurile provin atât de la profiluri de user cât şi din articole wiki.
 • Cele mai multe dintre backlinkuri sunt no-follow.
 • Se acceptă până la trei cuvinte/expresii cheie pentru linkul promovat.
 • Raport detaliat ce include fiecare link/cont de profil create.

Link Building

Utilitate servicii backlinkuri wiki

 • Pentru orice tip de website.
 • Pentru afaceri locale sau magazine online.
 • Linkuri de comunicate de presă sau de conţinut video.
 • Promovare comunicate de presă şi clipuri video.
 • Website-uri de afiliere, de promovare, de prezentare produse.
 • Pagini de Facebook, website-uri de nişă, bloguri, profile diferite.
 • Orice reprezentare online: de la un articol până la un domeniu de internet.

Comandă Backlinkuri WIKI

Nume și prenume/firma*:

Telefon*:

Email*:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Pachet link- building dorit + date facturare:

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Plata se face prin transfer bancar dacă folosiţi formularul de mai sus. Preţul acestuo pachet cu peste 2.300 de backlinkuri wiki este de 8,9 euro. Dacă doriţi să achiziţionaţi acest pachet de promovare completaţi formularul de mai sus. După ce veţi achita factura pe care o să o primiţi pe email o să începem obţinerea de backlinkuri. Pachetul de promovare web îl primiţi pe adresa de email utilizată în formularul de comandă după ce achitaţi factura primită. La finalul procesului veţi primi un raport complet cu fiecare URL în parte unde se află backlinkul dv. Dacă doriţi plata directă aveţi la dispoziţie şi opţiunea butonului Paypal.

Promovare SEO

Link building wikiAlege o bună promovare SEO. Nu îţi lăsa bunul cel mai de preţ al afacerii pe mâna amatorilor. Decât să te grăbeşti mai bine ai răbdare. Internetul poate lucra pentru tine cu o bună promovare SEO. Fie că aveţi un website, un magazin online sau un blog: orice serviciu SEO este bine venit. Promovare SEO, indeferent de ce încearcă alţii să vă vândă, este un pachet de măsuri. Promovarea SEO pornește de la un minim audit. Apoi continuă cu o construire de backlinkuri, de link building. Ce înseamnă de fapt „link building”. Procesul de link building reprezintă o sumă de linkuri pe care reuşiţi să le obţineţi către site-ul dv. Sau, tradus motamo: construirea de linkuri. Acesta este un proces extrem de important în procesul de promovare SEO.

Website-urile de tip wikipedia, denumite genric wiki, aduc plus-valoare pentru orice reprezentare online. Orice link de pe un site de tip wiki, fie că este no-follow sau wiki internaţional, aduce plus valoare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!