Pachete servicii

Pachete servicii promovare SEO în oferta www.promoveaza-te.com. Pachete separate sau compuse de servicii promovare SEO în oferta noastră. Pachete servicii promovare SEO şi SEM. Oferta de servicii SEO disponibilă pe site-ul nostru nu garantează fiecare în parte succesul dar îl susţin. Promovarea online constă dintr-o multitudine de acţiuni cu scopul de promovare SEO a unui website, blog sau magazin online. Serviciile oferite de noi au plus valoare fiecare în parte. Dar valoarea totală de conduce la rezultate este dată de un cumul de servicii de promovare SEO.

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) reprezintă un proces complex de măsuri ce trebuie implementate. Fiecare pachet în parte îşi are rostul său, valoare proprie pentru eforturile de optimizare. Luate separat, fiecare dintre produsele pe care noi le oferim au valoarea lor. Dar un singur produs nu „aduce primăvara” pentru un website. Aşa cum o floare nu aduce primăvara, la fel un singur produs din oferta noastră nu va aduce succesul. Dar combinaţia mai multor produse pe care le puteţi achiziţiona de pe acest website vă ajută pentru impunerea în SERP (Search Engine Result Pages).

Pachete servicii promovare SEO

pachete servicii promovarePachetele de servicii promovare SEO sunt complexe. Fiecare în parte îşi are rostul său bine definit. Cum să folosiţi aceste pachete? Noi vă punem la dispoziţie şi această consultanţă. După un serviciu de audit SEO vă propunem cel puţin o strategie de optimizare. Ideea principală este că serviciile de promovare SEO sunt bune, eficiente. Dar dacă nu le folosiţi cu atenție acestea se pot îndrepta împotrivă. Este ca un bumerang pe care dacă îl arunci şi nu ştii cum să îl prinzi îţi poate tăia degetele sau, mai rău, te poate lovi peste ceafă. Totul este inculus în aceste „pachete servicii promovare” oferite de noi pe acest website.

Ce este important pentru ce găsiţi pe acest website: orice serviciu plătit beneficiază de factură. Pachete servicii promovare SEO de calitate, cu garanţie de implementare. Totul se face într-un sistem financiar corect şi complet. Factura reprezintă garanţia serviciului dar nu promite succesul. În momentul în care decideţi să cumpăraţi doar un serviciu sau mai multe: oferim factură dar nu garanţie pentru rezultate. Dacă aveţi o minimă experienţă în promovarea pentru motoarele de căutare puteţi alege spre cumpărare oricare dintre serviciile noastre. Dar, pentru a avea rezultate, este necesar să beneficiaţi de consultanţă. Şi asta presupune mai mulţi bani dar cu rezultate calculabile.

Când dau rezultate serviciile SEO

Ce trebuie să cunoaşteţi: rezultatele unei promovări nu vin peste noapte. Nu vin a doua zi sau într-o lună. Prezenţa pe internet, succesul online trebuie să ţină cont de o sintagmă. Internetul te ajută, internetul nu te bagă în seamă, internetul te penalizează: aceste repere sunt importante. O sintagmă de care este bine să ţineţi cont. Şi această formulă este corectă şi este demonstrată.

Serviciile SEO dau rezultate în timp. Dacă le grăbiţi este ca în dragoste: pierdeţi teren. Sau, mai rău, veţi fi respinşi. Sau, mai exact, websiteul promovat greşit poate ajunge în zona gri sau chiar neagră a internetului. Mai precis este vorba de rezultatele motoarelor de căutare. Rezultatele serviciilor de promovare SEO vin treptat, încet. Dar cele care vin încet sunt şi cele mai sigure, mai aştezate în SERP.

Servicii promovare SEO www.promoveaza-te.com

Furnizăm servicii specifice de optimizare şi promovare pentru orice tip de website sau magazin online. Aceste servicii reprezintă instrumentele şi uneltele pentru promvarea web. Fiecare serviciu în parte are valoarea sa. Folosite cu atenţie şi cu răbdare aceste servicii de promovare web vor da cu siguranţă rezultate. Este însă bine să ţineţi cont de un reper extrem de important al optimizării. Pachete servicii promovare = bine utilizate asigură succes.

Niciun site nu se poate ridica în SERP dacă nu are conţinut web. Şi vorbim despre conţinut unic, de calitate şi complex. Prin conţinut unic înţelegem un bagaj de informaţii editoriale (text) ce aparţin în internet exclusiv site-ului respectiv. Calitatea conţinutului este impusă de repere clare: text pentru online. Asta include un număr minim de cuvinte, titluri şi subtitluri, componente imagine şi chiar video. De asta ne ocupăm noi prin produsele ce includ externalizarea administrării unui website. La toate acestea adăugăm ca absolut necesar: prezenţa în serviciile „social media”. Înţelegând prin asta în primul rând: Facebook, Twitter, Instagram şi mai ales Youtube.

Servicii SEM

Principii SEMPachetul de servicii SEM include tot ce presupune „search engine marketing”. SEM este prescurtarea, folosită și în românește, a termenului englez Search Engine Marketing, însemnând în traducere „marketing prin motoare de căutare” (pentru Internet). Acest acronim este folosit pentru a desemna atât activitățile de promovare plătită (prin intermediul motoarelor de căutare) cât și promovarea prin tehnici SEO (Search Engine Optimization).

În prezent însă, termenul SEM este deseori folosit (în mod greșit) pentru a desemna doar activitățile de promovare plătită. Astfel, SEO este o parte componentă a SEM si nu invers. SEM are două componente principale:

  • Promovarea plătită (prin anunțuri și reclame plătite direct către motoarele de căutare).
  • Promovarea prin tehnici SEO (redactare de blog-uri și articole, link-building, optimizare prin cuvinte şi expresii, promovare prin social media).

SEM înseamnă nu doar marketing pentru motoarele de căutare. SEM reprezintă un cumul de măsuri de implementat pentru optimizare unui website. SEM înseamnă: optimizare, promovare, măsuri de implementat, determinare.

Promovarea online

Promovarea online reprezintă un proces complex. Un proces cu etape distincte ce, dacă sunt bine parcurse, aduc succes. Din acest motiv promovarea web a devenit o ştiinţă. De fapt o ramură specifică în cadrul dezvoltării, promovării web. Şi, treptat, online-ul se diversifică din punctul de vedere al specialităţilor. Separat de tot ce înseamnă IT-ul clasic, problemele de hardware, de reţelistică, de surse etc. Confuzia permanentă ce se face între ingineri şi informaticieni sau specialişti în online este una generală ce dăunează ireversibil oricărei firme. Industria online, SEM, SEO nu au ABSOLUT nicio legătură cu inginerii, cu electroniştii, cu electricienii. Toţi aceşti „specialişti” nu au pregătirea necesară pentru a susţine, a implementa „pachete servicii promovare” în mediul online.

Prezenţa şi promovarea online reprezintă de bună vreme o specialitate distinctă cu subspecializări bine conturate. Incultura în acest domeniu aduce şi va aduce pagube în primul rând din perspectiva acestei abordări. Cine nu face distincţia între IT şi SEO şi SEM a pierdut drumul înainte de a pleca pe el.

Servicii audit SEO

Pentru o abordare corectă a procesului SEM aveţi nevoie de un minim audit SEO. Totul cu pachete servicii promovare onine, cu atenţie şi răbdare. Acest audit vă oferă informaţii despre locul pe care îl deţineţi în „lumea online”. Cu sinceritate, cu corectitudine, cu date concrete, acest audit vă oferă imaginea clară. Este „poza” pe care o aveţi într-un peisaj pe care în mod generic îl denumim ONLINE. O poză integrată într-un puzzle ce indică pe o hartă mondială a internetului poziţia pe care o aveţi într-un anumit moment dat. Un fel de moment ZERO, un T-Zero, de la care puteţi pleca pentru a vă dezvolta prin metode SEO şi SEM. Cu cât auditul este mai corect, cu atât mai precis o să vă aflaţi poziţia în infinita lume a online-ului.

Oferim în pachetele noastre de servicii de promovare SEM şi SEO un audit „la început de drum”. Auditul SEO nu include însă şi soluţiile. Vă dăm date generale despre poziţia pe care website-ul dv. o are, unde se poziţionează funcţie de anumiţi parametrii. Un audit SEO nu vă ajută la nimic dacă nu ştiţi cum să îl interpretaţi. Vă oferă însă, aşa cum scriam mai sus, o imagine a site-ului în lumea online.

Servicii promovare online

Revenim cu bun simţ la primul paragraf al acestui articol. Ajungem din nou la serviciile de promovare online. O misiune specifică şi complicată deşi la prima vedere pare simplă. Aşa cum medicii îţi pun un diagnostic şi apoi îţi oferă tratamentul pentru vindecare: aşa funcţionează şi promovarea online. Asta atunci când ne referim la complexitatea măsurilor SEO pentru un eficient SEM. Atunci când ne gândim la măsurile ce ar trebui implementate pentru ca un website să se poziţioneze bine în SERP.

error: Nota 1 pentru copiat!