Servicii intro video

Servicii intro video pentru dezvoltarea produselor de identitate vizuală. Serviciul intro video reprezintă un produs adaptat noilor cerinţe de prezenţă în mediul online. Ultimii ani au demonstrat o evoluţie constantă şi chiar exponenţială a interesului utilizatorilor pentru produsele video. Fie că este vorba despre contul de Youtube, de pagina de Facebook sau de propriul website, produsele video au devenit o referinţă importantă. Alături de imagini clipurile video reprezintă totodată şi elemente de conţinut apreciate de motoarele de căutare.

Cu ajutorul elementelor de identitate vizuală se poate îmbunătăţi pomovarea unei firme, unui magazin online, unui blog. Identitatea vizuală aduce plus valoare la notorietatea unui website. Aşadar avem două repere importante, pozitive, pentru un produs intro video. În primul rând susţine procesul de optimizare prin dezvoltarea conţinutului (content-ului). În al doilea rând susţine notorietatea unei firme, a unui website sau pentru un magazin online. Ambele repere fac parte din serviciile SEM, din produsele de marketing online.

Ce însemnă intro video?

Printr-un intro video înţelegem acel segment ce se află la începutul unui clip video. Este un fel de prezentare, un mesaj video de identitate vizuală. Acest mesaj include pricipalele informaţii despre o firmă, un website, un blog, un magazin online. Durata acestei prezentări de început video are între 8 secunde şi 15-21 secunde. Sunt perioade impuse de anumite restricţii ce ţin atât de normele de editare video cât şi de posibilitatea utilizării unor semnale audio. Un jingle, un sampler nu poate depăşi 20-30 secunde decât dacă veţi cumpăra şi veţi demonstra că deţineţi drepturile de autor. Astfel, pentru a putea folosi „liniştit” un clip video cu efecte audio este necesar să vă integraţi în durata impusă de respectarea drepturilor de autor.

Pentru o copertă de pagină Facebook veţi avea nevoie de o reprezentare video ce poate fi de minim 20 secunde.

Pe de altă parte cu cât un intro video este mai scurt, cu atât mesajul va fi mai puternic transmis. De obicei aceste elemente de identitate vizuală se utilizează la începutul unui clip video de prezentare, cu explicaţii, tutoriale, ce fac trimitere către brandul, site-ul pe care doriţi să îl promovaţi. Deseori se foloseşte şi un clip de „închidere”, de încheiere. Este vorba de extro video. Produsul de identitate vizuală în sine este similar cu cel de introducere. Avem astfel un produs de identitate vizuală ce se montează la început de clip: intro video. Şi avem, sau putem avea, un produs de identitate vizuală la ieşirea unui clip: extro video. De obicei partea de extro video este mai scurtă şi cu un mesaj de concluzie, de mulţumire, de încheiere.

Aceste mesaje cu puternic impact promoțional dar şi cu susţinere a notorietăţii se pot folosi în montarea clipurilor proprii. Produse de identitate vizuală ce pot fi urcate pe propriul website, pe propriul magazin online sau pe propriul canal Youtube.

Servicii intro video

Promoveaza-te.com va propune un pachet complet de servicii intro video. Funcţie de numărul de intro video pe care le comandaţi veţi primi un preţ special. Un singur intro video realizat de noi costă 7 euro. Preţul scade pentru cel puţin 4 intro video diferite: 4 euro per spot. Diferenţa este impusă de implicarea pentru realizarea unui singur spot sau pentru mai multe. Un singur spot impune atenţie în realizare şi dezvoltare unică. Mai multe spoturi de început video utilizează resursele de bază la care sa adaugă diferenţele de text, imagine, ilustraţie de sunet.

Intro Video Romania

Clipurile vor avea o rezoluţie HD. Formatul final al produsului va fi unul în format mp4. Rezoluţia propusă este de 1280×720 px 30 p. La solicitarea dumneavoastră vă putem furniza clipul video în orice format începând de la nivelul maxim de HD 1920x 1080 50 p (maxim în jos). Totul în format universal acceptat de site-uri şi de Youtube .mp4 . Este vorba de rezoluţie, cadre şi format final.

Munca la aceste clipuri porneşte după ce se achită factura. Din momentul în care primim banii în cont veţi primi produsul în maxim 6 zile. Realizarea clipului de introducere video include şi consilierea pentru realizarea lui.

Serviciile intro video vă aparţin în totalitate după ce le cumpăraţi. Un intro video poate avea ca timp dimensiunea de 8 – 21 secunde. Preţul este acelaşi indiferent de dimensiune. Se acceptă o singură „întoarcere” de la formatul final. Respectiv o singură corectare a informaţiilor dintr-un clip prezentare video. Preţul propus este doar pentru şabloanele video de care dispunem şi care sunt editabile (aproximativ 90).

Cerinţe realizare intro video

Pentru a vă realiza un intro video vom avea nevoie de informaţii clare. În primul rând avem nevoie de informaţii specifice ce urmează să fie incluse în clipul de introducere video. Aste presupune să ne puneţi la dispoziţie: brand de promovat sau URL (domeniu internet). De asemenea vom avea nevoie de câteva sloganuri, oferte. Aceste texte trebuie să fie scurte: maxim 3-4 cuvinte. Pentru a putea fi introdus textul în formatul de realizare.

Dacă aveţi un logo (neapărat de format pătrat) vom avea nevoie de el în situaţia în care doriţi să îl integraţi în clipul intro video. Clipul de prezentare se realizează pe şabloane animate prestabilite. Doar pentru acestea preţul este de 7 euro per clip intro video sau 4 euro pentru mai mult de 4. Pentru producţii complexe – pe care de asemenea le putem realiza – preţul se discută în funcţie de complexitate.

Important de reţinut: nu ne apucăm de lucru până nu sumtem plătiţi. Nu facem muncă patriotică nu facem promo-uri „for free”. Putem eventual prezenta un şablon în format .mov pe care vom construi mesajul (cu texte) dar doar după ce se plăteşte factura.

Comandă intro video:

Nume și prenume/firma*:

Telefon*:

Email*:

Județ /Sector*:

Localitate*:

Serviciu video dorit + date facturare:

captcha
Introduceţi codul de verificare:

----------------------------
* = câmpuri obligatorii.

Plata intro video

Plata se poate face prin transfer bancar. Dacă doriţi să achiziţionaţi acest produs completaţi formularul. După ce veţi achita factura veţi primi pe email o informare privind începerea realizării clipului intro video. Produsul final o să îl primiţi pe adresa de email utilizată la realizarea comenzii (de intro video). Tot pe email o să vă solicităm şi datele necesare pentru realizarea clipului intro video. Funcţie de răspunsul dv., de colaborarea pentru realizare, avem un termen de 6 zile de furnizare a serviciului. Termenul curge de la plata urmată de informaţiile primite de la dv.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!