Servicii promovare online oferite de www.promoveaza-te.com: COMPLETE. Oferim răspuns la orice solicitare pentru promovare online. Servicii de promovare pornind de la SEO, SEM, administrare website, externalizare IT, realizare website, email marketing şi până la administrare identitate vizuală online. Un pachet complet  pentru promovare web. Un singur site cu ofertă completă de marketing online, cu specialişti în tot ceea ce presupune promovarea pe internet.

Serviciile oferite de noi se adresează atât firmelor cât şi persoanelor ce doresc să îşi dezvolte un website. Oferta cuprinde tot ceea ce presupune o ofertă completă de servicii promovare online. Dacă doriţi, dacă aveţi nevoie de un serviciu „tailored”, personalizat, solicitaţi o ofertă utilizând formularul de contact.

Pachete servicii promovare web

Promovarea web este aproape sinonimă cu marketingul online. Promovarea unui website reprezentând de fapt esenţa marketingului online. O promovare web eficienta, o susţinere constantă şi reală a unui website prin SEO nu are nevoie decât de completări. Va impune doar argumente suplimentare ce pot consta din metode directe de marketing online. Însă un website bine promovat din punct de vedere intern şi extern se impune de la sine. Reclama online nu face decât să aducă argumente, susţineri şi vizite aduse. Odată ajuns lider în SERP (Search Engine Result Page), un site mai are nevoie de promovare contextuală doar pentru a înlătura orie concurenţă de palier, nişă, ofertă.

Servicii promovare online ce pot oferi rezultatul concret, intangibil pentru o perioadă determinată, pentru poziţionarea unui website pe expresii şi cuvinte cheie clar determinate în căutări. O perioadă determinată pentru că absolut nimic nu este garantat, „de-a pururi” în online. Orice greşeală în promovarea web poate aduce chiar şi pentru site-uri bine poziţionate o alunecare necontrolată şi absolut greu de determinat ca traiectorie spre poziţii inferioare în SERP.

Promovare website

Promovarea web este un proces continuu controlat de webmasteri (specialişti în promovarea online). Un proces ce are ca ţintă îmbunătățirea permanentă a conținutului unui website cu întreţinerea constantă a acestui efort. Totul constă în conţinut şi în capacitatea de a creşte expunerea acestuia în mediul online. Şi totul pentru a obţine cât mai mulţi vizitatori, utilizatori, clienţi. Şi nu orice vizite, nu oricum. Cu vizite de calitate şi vizitatori care să „zăbovească”, să rămână „prinşi” de conţinutul la care au ajuns.

Fie că este vorba de un conţinut editorial sau de imagini, de video, ei trebuie să „recunoască” importanţa conţinutului, contentului. Este de fapt cheia succesului în promovarea web. Munceşti să îi aduci pe vizitatori la tine pe site. Dar nu este îndeajuns. Şi Google „vede” asta. Dacă ei ajung în „casa” ta, în magazinul tău online, pe site-ul sau blogul tău, şi dacă nu găsesc ce au căutat şi pleacă repede… Promovarea este inutilă.

Sunt utilizate diferite metode şi mijloace de promovare online. Totul pentru promovarea SEO ca primă ţintă. Nu toate dau rezultate. Sau chiar vă pot genera probleme. Odată un website ajuns în „zona gri” sau chiar neagră a Google… Este greu sau aproape imposibil să îşi revină în SERP.

Important de reţinut: algoritmii motoarelor de căutare se perfecţionează permanent. Se specializează în depistarea optimizării agresive, supraoptimizării pentru cuvinte şi expresii cheie care nu sunt în real relevante pentru un website. Crowlerii, spiderii, boții acestor motoare de căutare deprind experienţă zi de zi şi devin din ce în ce mai „inteligenţi”. În scurt timp vor înţelege pe deplin natura umană. Şi un website ce nu prezintă interes în primul rând prin conţinut va fi trecut de motoarele de căutare în zona inferioară SERP (Search Engine Result Page).

Pachete de servicii promovare online SEO

Odată cu dezvoltarea, cu creşterea popularităţii social media (SM), inclusiv a website-urile de tip EDU şi WIKI ce au depăşit ca popularitate forumurile, interesul de promovare s-a mutat în acea zonă. Platforme SM extrem de populare în România cum sunt Facebook şi Instagram dar şi portaluri internaţional de tip WIKI sau EDU impun promovarea activă dar şi interacţiunea cu utilizatorii web. La toate acestea se adaugă „regele” optimizării şi anume „măria sa” CONŢINUTUL. Contentul, calitatea, unicitatea lui, aduce audienţa online şi impune un website. La toate acestea adăugăm serviciile de identitate vizuală pe Youtube sau pe website-ul propriu. Totul se referă la CONŢINUT.

Backlinkuri cu autoritate

Aceste elemente sunt reperele de care noi ţinem cont în construirea pachetelor de servicii SEO. Pachete de servicii pentru pomovare ce sunt gândite pentru orice tip de website sau pagină FB. Produse de optimizare ce au două repere importante: să nu aducă penalizări şi să susţină conţinutul de calitate. Dacă vorbim de backlink-urile oferite de noi acestea nu sunt singurele care vor garanta succesul. Dacă backlink-urile nu trimit spre pagini, articole, URL-uri cu conţinut de calitate: efortul este inutil.

Servicii Marketing Online

La pachetele de servicii SEO adăugăm, pentru susţinerea rapidă în online, servicii de marketing online. Produse distincte, specifice, ce includ promovarea prin publicitate Google şi Facebook. Suntem specializaţi în campanii de promovare Adwords (Google) şi Facebook. Şi când vorbim de promovarea de Facebook includem atât promovarea de pagină cât şi promovarea de produse, linkuri de website.

Serviciile de marketing online pe care le oferim sunt gestionate chiar de managerii acestui website. Pentru fiecare serviciu se oferă informaţii despre rezultatele obţinute în fiecare campanie în parte. Pentru fiecare pachet de servicii de promovare prin publicitate online primiţi factură.

Externalizare servicii administrare website

Un produs specific pe care noi îl oferim este cel de web outsourced. Pachete de servicii online specifice pentru administrarea unui website. Aceste pachete de servicii pentru externalizarea administrării unui website sunt speciale. Produse dedicate pentru firmele şi persoanele care doresc să-şi externalizeze administrarea website-ului. Acest pachet de servicii de tip outsourced se bazează pe abonamente sau contracte în cazul perioadelor mai mari de externalizare a administrării web. Abonamentele diferă ca perioadă şi servicii incluse.

Principiul outsourced este unul la care apelează atât firmele mici cât şi cele mari. Noi oferim aceste servicii de web outsourced în două tipuri de pachete. În primul rând oferim administrarea wesite-ului din punctul de vedere al SEO la care adăugăm servicii promovare online.

Servicii externalizare IT

Pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov oferim servicii outsourced IT. Ceea ce presupune mentenanţa staţiilor (calculatoarelor), laptopurilor inclusiv softurile şi platformele de operare şi a sistemelor de alimentare, copiatoare, reţelistică, conectare la internet. Aceste servicii se bazează pe contract, cu garanţia serviciilor, cu contract pentru mentenanţa IT. Servicii de outsurced IT pentru tot ce înseamnă administrarea unor sisteme şi reţele IT.

Utilizăm aplicaţii la distanţă pentru intervenţii rapide, prin internet. Pentru probleme de IT ce solicită prezenţa directă asigurăm intervenţie la locaţie cu personal specializat conform contractului pe care îl vom încheia.

Servicii realizare website

Asigurăm realizarea oricărui tip de website. Pornind de la website-uri pe platforme uşor de utilizat şi optimizate ca profil (WordPress, Joomla) până la construirea de website-uri de la ZERO. În pachetul de servicii pentru realizarea de website avem şi realizarea de aplicaţii mobile pentru website-uri.

Practic ne solicitaţi o ofertă specificând ceea ce doriţi. În funcţie de buget şi de ceea ce vă propuneţi noi vă oferim soluţia. Putem realiza absolut orice doriţi în materie de construcţie de website, totul în funcţie de bugetul de care dispuneţi. Vă putem porni afacerea online de la zero sau vă putem dezvolta prezenţa pe internet pe care deja o aveţi. Construim un website pe platforme specifice, de la zero sau preluăm un website pentru a-l adapta şi promova.

Servicii identitate vizuală

Serviciile de identitate vizuală online sunt esenţiale pentru promovare. Prezenţa în mediul online devine din ce în ce mai mult dominată de video. Şi fără o identiate vizuală nu vă puteţi impune în online. Viitorul online este cel video. Noi vă asigurăm toate serviciile necesare de la identitate vizuală şi până la promovarea pe Youtube. Vă putem dezvolta propriul canal Youtube sau putem utiliza canalele noastre de promovare Youtube pentru a vă susţine website-ul.

Pachetele de servicii pentru identitate vizuală pe care le oferim nu au limită. La fel ca programarea web pentru website-uri, serviciile de identitate vizuală pe car ele oferim sunt unice. Pornind de la cele mai simple identităţi vizuale până la grafice şi orice tip de prezentare sau spot de promovare.

Ce înseamnă promovarea web

Promovarea web are la bază o strategie construită pe nivelul „actual” al unui website şi ce se doreşte pentru viitor. Pentru a porni pe acest drum este necesar în primul rând să vă faceţi un audit la website. Totul în susţinerea unor servicii promovare online După ce se stabileşte nivelul de „prezenţă” sau „popularitate” pentru un website pe internet, nivel general, se construieşte strategia de promovare web. Aceste informaţii ar fi fost necesare să fie susţinute chiar la începutul acestui articol. Însă promovarea şi atragerea interesului impun şi „cadenţa”, prezentarea informaţiilor şi mai ales a ofertelor noastre.

O a doua opţiune de strategie de promovare porneşte de la zero. Respectiv de la solicitare unui serviciu ce include realizarea unui site web urmat de administrare şi optimizare. Apoi, urmează construirea sau colaborarea pentru realizarea sau optimizarea unei paginii dedicate de Facebook. La noi totul este posibil.

Promovarea web este o colecţie de tactici, acţiuni şi tehnici ce vor servi pentru a aduce notorietatea pe internet pe principalele motoare de căutare. Totul pentru a duce un trafic organic, real, spre paginile sau website-urile promovate.

Servicii promovare online prin articole pe site-uri şi bloguri

In cadrul acestor servicii promovare online, beneficiile unui site web puternic constau în poziţia sa în SERP. Un website bine „aşezat” aduce profit, aduce notorietate. Un website promovat aduce o prezenţă importantă în mediul online. Oferim servicii de promovare pe articole de conținut.

Totul se mută în mediul online. Pornind de la staţiile de radio şi de televiziune până la magazine, oferte de prezentare. Din aceste motive un website este nu doar extrem de important ci şi extrem de necesar. Un website oferă o multitudine de beneficii. Dar cel mai important este prezenţa în mediul online. Fie că este vorba de prezentarea unui produs, de un magazin online sau de un simplu blog: promovarea este esenţială. Ceea ce poate oferi un website nu poate oferi niciun hypermarket. Un website se poate impune cu susţinerea şi optimizarea aferentă ca principal instrument de marketing.

Din această perspectivă promovare conținutului printr-un alt conţinut de calitate este „regina optimizării”. Un articol consistent pe un alt blog sau website (cu autoritate) aduce în timp notorietate pe internet. Este de fapt cea mai puternică tehnică SEO în acest moment: advertoriale sau articole dedicate cu trimitere către linkul promovat.

Beneficii servicii promovare online

Promovează-te şi vei fi cunoscut! Este una dintre devizele site-ului www.promoveaza-te.com ce funrnizează servicii promovare online. Pachete de servicii promovare online, SEO şi SEM complexe. Nu aducem nimic nou, nu inventăm roata. Doar că avem o roată ce se învârteşte constant şi eficient în sensul promovării.

Website-urile oferă o mulțime de beneficii. Pentru unii antreprenori website-ul reprezintă imaginea de bază şi vitrina din care îşi vând produsele. Şi, într-un viitor apropiat, aceasta va fi singura vitrină ce va conta pentru orice antreprenor. Iar această vitrină virtuală se deplasează rapid şi sigur spre platformele mobile: telefoane şi tablete.

Website-ul reprezintă interfaţa dintre comerciant şi client, dintre prestatorul de servicii şi beneficiar. Viitorul aduce website-ul în viaţa fiecărei persoane. Marketingul se va muta în cea mai mare măsură pe internet, în spaţiul online. Iar beneficiile promovării online reprezintă fructele pe care le veţi culege din „livada” reprezentată de prezenţa în online. Cu cât veţi fi mai promovaţi, cu cât veţi amplifica vizibilitatea pe internet, cu atât mai mult veţi profita de beneficiile prezenţei în mediul virtual.

Scopurile promoveaza-te.com

Am format o echipă cu experienţă în domenii distincte dar proprii promovării online. Fiecare dintre noi are foarte multă experienţă pe cel puţin unul dintre palierele promovării online. Şi cunoştinţe teoretice şi aplicate în toate celelalte domenii importante ale promovării online. Absolut toţi am absolvit cel puţin studii universitare de specialitate. Domeniile pe care le acoperim sunt: promovarea SEO, SEM, SERP, programare web, social media, reţelistică, mentenanţă software, dezvoltare IT, promovare video şi audio.

Am format o echipă de specialişti cu scopul de a furniza într-un singur loc, pe un singur website, toate serviciile necesare pentru promovarea online. Şi o facem de aici, din România.

În timp ce alţii doar promit noi propunem soluţii ce duc la rezultate într-un termen de timp rezonabil cu un impact real în zona promovării online. Dorim să furnizăm servicii de calitate în domeniul promovării online. Într-o manieră corectă, dedicată şi profesionistă.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

error: Nota 1 pentru copiat!